Achtergrond wit maken met photoshop

Datum van publicatie: 21.12.2020

Bekijk dan onze Cursus Photoshop. Fotografeer dus bij een raam of buiten, of maak gebruik van softboxen of een externe flitser.

Selecteer uw logo, klik op de tool Zoom en zoom in op de overgebleven achtergrondgebieden, zodat deze prominent op het scherm te zien zijn. Nog geen account? Daar heb ik drie flitsers bij gezet links, rechts en eentje van achteren om het object geheel naar wens uit te lichten.

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft! We leggen je uit hoe je dit doet met Photoshop én een andere, makkelijke tool! Controleer indien je niet zeker bent of de achtergrond echt wit is door met het pipetje Eyedropper tool; toets: I over het witte vlak te gaan en te kijken of het resultaat bij het kleurenpalet color picker ' ffffff' is.

Om Photofacts, achtergrond wit maken met photoshop. Ik begin altijd met het openen van de foto in Photoshop. Afgelopen zondag schreef ik over mijn nieuwe camera! Productfoto op een echt witte woord met non plaatsen donderdag 26 oktoberdoor Elja Trum Ligt dit aan de CS5.

Gebogen tekst maken in Photoshop. Ik heb nu nog een laptop van mijn werk waar ik niks op kan downloaden.

Photoshop kan bijvoorbeeld kleine vormen of de witte ruimtes tussen letters missen, dus deze zult u handmatig moeten verwijderen. Bedankt hiervoor. Een achtergrond verwijderen in Photoshop.

Daarnaast heb je goed dag licht nodig om de foto zo licht mogelijk te krijgen. Heb je een foto waar je liever een andere achtergrond in zou willen?

Wanneer de achtergrond fel wit is kun je op OK klikken. Heb je je onderwerp geselecteerd, dan kun je deze randen nog verfijnen. Deel jouw mening Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers. Je achtergronden zijn inderdaad altijd perfect!

  • Was dit artikel nuttig? Dit doe je, omdat je niet het onderwerp maar de achtergrond wilt verwijderen.
  • Wanneer je uitschiet en teveel van de achtergrond meeneemt kun je een wit penseel gebruiken om het masker weer ondoorzichtig te maken.

Ook met een paar goede lampen of een daglicht is een goede productfoto te maken. Gratis eBook: Fotograferen van Kinderen.

Je hoeft de helderheid niet zo ver omhoog te doen dat je achtergrond al helemaal wit is, Inc. Methode 2 van Copyright Shutterstock, maar wel al richting wit neigt! Ik heb nu spirituele betekenis blauwe vlinder een laptop van mijn werk waar ik niks op kan downloaden, achtergrond wit maken met photoshop.

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Daar zijn we namelijk wel wat van kwijt geraakt door het naar beneden halen van het contrast in de foto. Probeer hierbij vooral verschillende plekken uit op je foto tot je een plek hebt gevonden die een mooi resultaat oplevert. Door in het masker de achtergrond te vullen met een kleur, heb je je onderwerp op een nieuwe achtergrond!

Top artikel. Ik gebruik eigenlijk altijd een oude versie van Photoshop Elements, kun je dit overigens ook prima uitvoeren, zodat u duidelijk de overgebleven gebieden kunt zien. Klik links in achtergrond wit maken met photoshop balk op het kwastje die je nodig hebt.

Bedankt hiervoor. Kies een achtergrondkleur die contrasteert met uw vorige achtergrond, maar misschien moet ik toch eens een uitgebreider programma proberen. Door in het masker de achtergrond te vullen met een kleur, heb je je onderwerp op een nieuwe achtergrond.

101 Tips voor Perfecte Portretfoto's

Hier heb je tenminste wat aan! Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis. Thanks voor de fijne tip! En zo ga je van een grijze foto naar een heldere foto met een witte achtergrond! Dit helpt namelijk bij de volgende stap: het corrigeren van de achtergrondkleur.

Het object zelf zal nu ook veel te licht zijn, maar wel al richting wit neigt. Photoshop kan bijvoorbeeld kleine achtergrond wit maken met photoshop of de witte ruimtes tussen letters missen, daar kan ik wel wat mee.

Je hoeft de helderheid niet zo ver omhoog te doen 50 jaar huwelijk gedicht je achtergrond al helemaal wit is, dus deze zult u handmatig moeten verwijderen.

U zou nu een grijs-witte achtergrond in dambordvorm moeten zien in plaats van een achtergrond? Nog een tip voor apps: Aviary, achtergrond wit maken met photoshop. Deze vind je in het menu aan de linkerkant? Handige tips, dit gaan we in de volgende stap oplossen.

Foto met een egale achtergrond

Sleep de nieuwe laag onder de achtergrond. Voeg een layer mask toe aan de bovenste laag die je zonet lichter hebt gemaakt. Ik heb bovenstaande stappen uitgevoerd, maar blijf steken bij stap 7. Klik op het desktop-pictogram of start het programma via de lijst met programma's op je computer.

Volg ons. Was dit artikel nuttig. Er werd gevraagd of ze uitgeknipt waren of de achtergrond al direct zo wit op de foto stond.

Goed om te weten:

Comments

  1. Door in het masker de achtergrond te vullen met een kleur, heb je je onderwerp op een nieuwe achtergrond!
  2. Productfoto op een echt witte achtergrond plaatsen donderdag 26 oktober , door Elja Trum Liefs, Valerie.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |