Bootje huren loosdrechtse plassen zonder vaarbewijs

Datum van publicatie: 19.02.2021

Ben je niet zeker van het weersomstandigheden dan kun je contact met ons opnemen. Volg ons! Pas je kleding aan want het voelt op het water is het altijd frisser dan in een stad.

De mogelijkheden wat betreft bootverhuur in de Loosdrechtse plassen zijn eindeloos. Kom langs in Breukelen. Wat een mooie boot! De communicatie voorafgaand aan de dag was top, er was flexibiliteit mbt de aanvangstijd en vaarduur en als verrassing was de boot versierd met ballonnen plus voorzien van een flesje bubbels.

Aanvragen brochure. Wil je voordat je gaat reserveren meer informatie?

Speciaal voor visverenigingen. Een zeilbrevet of vaarbewijs is niet nodig. We sturen u een link om het opnieuw in te stellen. Bij ons kun je een sloep, motorboot, heeft rustig water en vrijwel geen beroepsvaart!

Niets dan lof voor het gehele Ottenhome team.

  • Als je goed voorbereid de plassen of de Vecht op wilt gaan dan kun je thuis alvast een vaarroute kiezen. Kleine sloep Onze kleine sloep is geschikt voor max.
  • Onze boten.

Bootverhuur op de Loosdrechtse Plassen

Kaartje erbij, alles. Wil je regelmatig varen maar heb je geen zin in alle rompslomp eromheen? De sloepen zijn te huren voor elke dag in de week en op elk gewenst tijdstip.

Lees verder. Roeiboot Onze roeiboten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Onze kleine sloep is geschikt voor max. Aanmelden op mijn account.

Met uw e-mailadres : E-Mail, bootje huren loosdrechtse plassen zonder vaarbewijs. Elektrische boot Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Elke sloep is voorzien van alle luxe om de Loosdrechtse- Kortenhoefse- en Vechtplassen te verkennen. Zoals de naam al zegt bestaan de Loosdrechtse Plassen uit verschillende plassen. Wij bieden drie soorten abonnementen aan; voor elk wat wils.

Het online reserveringssysteem van Ottenhome

Wat er inspireert. Wanneer u de perfecte boot gevonden heeft kunt u deze heel gemakkelijk in een paar klikken reserveren! Vanaf Korvet Bootverhuur vaar je zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht.

Flexibele annulering of wijziging. Wij verzorgen met plezier alles op en rondom het water voor een onvergetelijke dag. Wil je varen in een stoere en trendy sloep. Wil je met een grotere groep of met je familie komen zeilen. Geniet van het varen of meer aan op een eilandje.

Anderen bekeken ook:

Zeilpas — Heb je smaak van het zeilen te pakken en wil je vaker? Met schipper? Onze aluminium roeiboten zijn uitgerust met een elektrische motor. Péniche de Wil je een sloep huren dan kun je dat het beste doen via ons online boekingssysteem, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Motorjacht Pnichette Classique W 11 m Zonder bootje huren loosdrechtse plassen zonder vaarbewijs bareboat. Met of zonder schipper Met schipper Zonder schipper bareboat. Ieder seizoen straalt het meer een andere sfeer uit. Zoals de naam al zegt bestaan de Loosdrechtse Plassen uit verschillende plassen.

Vanaf Korvet Bootverhuur vaar je zo uit de haven door de prachtige trekgaten naar de Loosdrechtse Plassen of de Vecht. Geniet van deze Locaboat Pnichette NL inzet raamhor zelf maken van Ruime sloep Onze ruime sloep is geschikt voor personen!

Motoronderhoud

Aan de Vecht en Loosdrechtse Plassen Gratis parkeergelegenheid voor één auto per boot. Ervaar een onvergetelijke vakantie met deze Pénichette NL motorboot. Minimale leeftijd voor het besturen van een sloep bedraagt wel 21 jaar. Nog vragen of op zoek naar meer informatie?

Lokatie is perfect en goede uitvalsbasis voor een afwisselende route. Straal km max. Sloep huren bij Jachthaven Kortenhoef.

Goed om te weten:

Comments

  1. Top service!!

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |