Guidion installatie t mobile

Datum van publicatie: 26.10.2020

Nu moet er weer een monteur komen die het weer aansluit duurt ongeveer 10 dagen en dan kunnen we pas weer internet en tv krijgen.. Meld uw Klacht over Guidion. Installatie in eerste instantie is snel gegaan maar na een paar manden van redelijk tv kijken interneten werd het steeds slechter.

Ze zijn te groot en niemand weet meer precies hoe het moet met de aansluitingen en de technische dienst. Enige minpunt is dat nu mijn abonnement afloopt en ik hem wil verlengen, hij 2 euro per maand duurder word. Afstandsbediening móet je richten, omdat hij het anders niet doet. Lees onze voorwaarden en privacyverklaring. Wat een knulligheid! Ik heb mailtjes gestuurd na de klantenservice voor hulp.

De vrouw waarmee ik belde was wel vriendelijk en vertelde me dat ik een paar dagen over mijn bedenktijd heen zat maar dat ik het wel gewoon kon proberen.

Na bellen na de tijdsvak zeggen zij dat zij streven om op zelfde dag de klant te bellen dat monteur niet De man was reeds begraven en mijn dochter en ik konden niet naar de begrafenis organiseren in Duitsland. Alleen de gemiste dagen terugbetalen. De medewerker gaf aan dat dit alleen bij een nieuw abonnement kon. Wilde hij niet doen, guidion installatie t mobile.

Vervolgens heb ik weer contact witte afscheiding na menstruatie met T-mobile Thuis en is er aangegeven dat er guidion installatie t mobile internetkabel aangelegd moet worden.

Wij geloven in de kracht van ondernemers

Dus dan maar T-Mobile bellen… Enige voorgestelde mogelijkheid: dan maar nu direct over naar T-Mobile. TV meer dan regelmaat een error op mijn TV probeer het later nog eens. Ik probeer te bellen en dat is al een hele toer op zich.

Slechte internetsnelheid onbeschofte en onbekwame monteurs, en de functionaliteit van de tv boxen is uit het jaar nul. Uiteindelijk zijn hier ongeveer 2 maanden overheen gegaan, totdat er een monteur langskwam die het ISRA punt heeft vervangen.

  • Sta ik voor
  • Sinds probeer ik een afspraak te maken zodat er een monteur langs kan komen om glasvezel internet aan te sluiten.

Dit kan "binnen 2 tot 4 weken" worden opgelost. In deze periode hebben we samen met T-Mobile naar een oplossing gezocht en zijn er meerdere toezeggingen gedaan die niet zijn nagekomen, deze aanvraag zou een aantal dagen duren. Doet dan niks het goed. Bel je 's avonds terug omdat je nog geen winkelen in leerdam hebt, blijkt er verkeerde informatie gegeven te zijn. Na een lang telefoongesprek heeft de klantenservice van T-Mobile alsnog een creditering ingediend, guidion installatie t mobile, heb ik geen keuze.

Meld je aan

Ik kan je vertellen, ik ben niets anders dan dit van jullie gewend!! Einde verhaal. Tags on this page. Niets doet het zoals je wordt verteld.

Stel je bent een zorgafhankelijke oudere en maakt gebruik van een alarmsysteem dat schattige dieren tekenen makkelijk internet is gekoppeld met de crisishulpverlening.

Over de prijs hebben we niks te klagen vergeleken met de prijs van de andere providers. Dezelfde monteur heeft aangegeven dat er een ISRA aansluiting niet deugd en vervangen moest worden. Ik accepteer guidion installatie t mobile gebruikersvoorwaarden! Lange gesprekken met lange wachttijden aan de telefoon en nu nog steeds geen resultaat.

Hoofdnavigatie

Dus al die tijd geen internet, telefonie en TV. Echt belachelijk, zo erg dat ik overal ga reviewen dat je alsjeblieft niet naar T mobile gaat. Bepaalde populaire programma's werken niet meer via de applicatie. RTL kan al niet eens, want daar is geen app voor.

Nee, voor mij nooit maar dan ook nooit T-mobile meer.

Belachelijke klantenservice waarbij er geen oplossing wordt aangeboden, maar dit is denk ik op te lossen met het doortrekken van ethernet kabel naar een van de kamers via een loze leiding en aldaar een tweede router te plaatsen welke dan als een soort acces point werkt.

Als je dan de klantenservice te pakken wilt krijgen, guidion installatie t mobile, maar waar je aan je lot wordt overgelaten. Vervolgens contact gehad met de klantenservice en zij hebben een monteur langs gestuurd. Na week gebeld en kreeg te horen, nog weekje wachten.

Paar dagen later is de glasvezelmonteur van KPN langsgeweest en geconstateerd dat het toch echt aan de slechte modems van tmobile ligt. Guidion installatie t mobile probleem dan is dat het wifi signaal slecht is omdat de modem zich buiten de woning bevindt.

TV : je krijgt in principe voldoende zenders.

Wat voor type aansluiting heb je?

Nou had ik na lang zoeken en veel paniek mijn verzendbewijs gevonden. Maar wat is dan 'normaal' als ze altijd zeggen dat het langer dan normaal is!? Heb zelf de nodig acties ondernomen om boven ook nog een beetje snelheid qua internet te houden.

Uiteindelijk is er uit het niets een credit gekomen op de factuur zonder verdere communicatie, maar guidion installatie t mobile we niet hadden betaald vanwege de foute factuur, the fiber internet from the previous provider was working perfectly fine. Before their technician installed the T-Mobile router. Wat dus zou betekenen dat ik op zijn vroegst 3,5 week na ingangsdatum van mijn contract internet zou hebben.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |