Het smulhuis brunssum menukaart

Datum van publicatie: 29.09.2020

Het Smulhuis op 6 december Verschillende snacks zijn homemade, hun bami en nasibal doen het erg goed. Online eten bestellen is gemakkelijk en snel, maar vooral ook erg handig want je hoeft niet altijd geld op zak te hebben.

Hotel Golf-Residentie Brunssummerheide. Dat is pas service! Heeft u een allergie? Geen aanrader. Ook kunt u uw adres en achterlaten zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Tomatensoep 5,

Sharon Fassotte Voorgerechten geserveerd met brood Gebakken camembert. Beste frituur uit de buur ongetwijfeld. Cafetaria 'Het Smulhuis' in begonnen in Hapert met een kleine cafetaria met 25 zitplaatsen, het smulhuis brunssum menukaart.

Je merkt dat de mensen echt serieus bezig zijn met 'het vak'.

Bedankt voor je hulp!
  • Dit alles werd in het jaar , bekroond door uitgeroepen te worden tot 1e beste Cafetaria van Nederland en beste van Limburg. Rogier Nadere informatie.
  • Voorstraat 3.

Kaart & omgeving

Het personeel is heel vriendelijk en het is erg sfeervol in het restaurant, maar ook in de cafetaria. De mayonaise was een ramp, puur op oliebasis. Plaats recensie. Dit bleek een goede start en basis te zijn voor Het Smulhuis in Brunssum. Tijdje terug hier geweest, helaas niet meer de gastvrijheid van vroeger.. Prettig om te mogen ervaren dat een van kinds af aan bekende eetgelegenheid zich op een voortreffelijke wijze in de volgende generatie heeft voortgezet.

Ook de kroket was goed van smaak, ik ging voor de uitdaging. Het zuurvlees is niet te eten!. Mijn partner had een frietje met en een frikandel, niks negatiefs op aan te merken, het smulhuis brunssum menukaart.

Waarop ik bevestigend knikte. Het enige wat mee zat was een mooi verzorgende cafetaria.

Waarderingen en beoordelingen

Meer informatie. Bamibal kroket en frites héérlijk! Tomatensoep 5, Nee dus!!!

Het zuurvlees, maar ordentelijke stukken vlees, tja daar moet je ook van houden. Heeft u een allergie. Geen prakje over de friet. Salade filet de Boeuf 13,75 Salade met in reepjes gesneden ossenhaas. Soepen Voorgerechten Canap champignons ui paprika 7.

Foto's van Het Smulhuis

Frans Brunssum. Herderssalade 4,00 Voorgerechten Soepen Tomatensoep 3,00 Met Italiaanse kruiden en een scheutje room Champignonsoep 3,50 Met verse champignons en peterselie Salades Piramide salade 3,50 IJsbergsla, tomaat, komkommer, en Nadere informatie.

Conclusie van het bezoek: een tien. Geweldige sfeer, vriendelijke bediening en vooral overheerlijk eten! Datum van bezoek: juli

  • Salade Athene 11,75 Salade met olijven, feta kaas, gyros en knlooksaus.
  • Cafetaria Lindeplein.
  • Beste friture in omgeving.
  • Het eten smaakte heerlijk en de bediening was zeer vriendelijk en attent.

Harskamperweg 6. En bovendien veel te duur. Eet Caf Rest. Denk hierbij voornamelijk aan de seizoenen als een asperge wildavond, maar natuurlijk het smulhuis brunssum menukaart wij iedere keer weer iets anders te verzinnen. Frieten vind ik persoonlijk niet lekker.

Zeer zeker een aanrader. Deze komt vrijblijvend bij u langs om u een persoonlijke presentatie te geven over welke mogelijkheden wij u te bieden hebben in uw onderneming. Bic code achterhalen Maandag: 9.

De bami bal was behoorlijk vettig, het smulhuis brunssum menukaart.

't Smulhuis

De keuze is enorm. Maar we hopen dat de oude kwaliteit nog een keer terug keert. Pannenkoeken 5.

Kinderkaart pag. Lekkere patat en veel keuze. Waarop ik bevestigend knikte.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |