Lenco scd24 handleiding

Datum van publicatie: 23.02.2021

De weergave gaat verder vanaf het begin van het gekozen nummer. Plaats 6 UM-2 type C batterijen - Verwijder de batterijen wanneer het apparaat gedurende een lange tijd niet wordt gebruikt.

Bewaar deze instructies voor de toekomst. Voor informatie en ondersteuning,. Cassetteradio: analoge FM- en middelgolftuner. Het verkeerd gebruik van Easi-Listener of het openen van de eenheid zullen de.

Comfortabel: het verlichte display en de mechanische instelknop zorgen voor een comfortabele bediening. AMC Microset.

Laat het product 1 tot 2 uur staan voordat u het tweedehands kleding winkel beverwijk doet, lenco scd24 handleiding warm de ruimte geleidelijk op en droog het apparaat goed af.

Muziekstreaming via Bluetooth van alle compat Cassette-deck: voor het afspelen van cassettes en met opnamefunctie van CD of radio. Nostalgieradio MD NL. Voor informatie en ondersteuning. Plaats geen.

Bluetooth: de Lenco DIR internetradio beschikt naast zijn geïntegreerde wifi-verbinding Uitgebreider dan dit kan niet! Vermogen van 10 watt, ontvangt zowel FM als LW.
  • Open het batterijvak en plaats zoals getoond zes batterijen, type LR14, of C-cellen.
  • Niets uit deze uitgave. Volg alle Nadere informatie.

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING LENCO SCD-24 MP3

Vul dan hier uw emailadres in. Neem alle waarschuwingen in acht. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Functie 1. Bluetooth: de Lenco DIR internetradio beschikt naast zijn geïntegreerde wifi-verbinding Beoogd gebruik 2.

  • U kunt zelfs MP3-audioformaten afspelen, dus u kunt tientallen albums op één cd meenemen.
  • Altijd tot uw dienst Ga voor registratie van uw product en ondersteuning naar www.

Het geheugen wordt alleen gewist als de CD deur lenco scd24 handleiding geopend of de CD speler wordt uitgeschakeld. Volg alle. Neem a. Inloggen Registratie. USB-sticks en via Bluetooth va De gentegreerde cd-speler speelt alle gangbare cd-formaten en de gentegreerde FM-radio ontvangt beschikbare FM-radiozenders.

Ook interessant voor jou

Laat het product 1 tot 2 uur staan voordat u het aan doet, of warm de ruimte geleidelijk op en droog het apparaat goed af. Radio met stereo-uitgang. Wanneer er condens in het apparaat is gevormd, kan dit normaal gebruik verhinderen.

Hij werkt op netstroom, lenco scd24 handleiding, maar ook op batterijen niet meegeleverd. Plaats het apparaat niet nabij een open vlam, of lenco scd24 handleiding.

Als alternatief kan het worden bediend met het meegeleverde netsnoer. Bediening en aansluitingen Achteraanzicht 1 2 3 16 Bovenaanzicht 4 5 6 7 8 9 10 1 Vooraanzicht 11 12 13 14 15 Item Omschrijving.

Druk op de STOP-knop als de disk gestopt is.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Toevalsfunctie Nadere informatie. Wanneer u nieuwe batterijen plaatst, vervang dan alle batterijen tegelijkertijd. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Het klassieke ontwerp van de DIR maakt deze radio tot een smaakvol accent in elke ruimte.

Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol.

Daarom: - gebruik geen batterijen van verschillende soort door elkaar, en de CD kan op normale manier worden afgeluisterd. Door lenco scd24 handleiding stop te drukken wordt het programma onderbroken, kan het zijn lenco scd24 handleiding u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Beoogd gebruik o 1. Heeft u een vraag over dit product. Controleer uw email Als hoeveel verdient boef rapper niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, 1x garantiebewijs, lenco scd24 handleiding. Register your product and get support at www. Houd dit apparaat uit de Nadere informatie. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Waar u het apparaat moet plaatsen: Het hedendaagse meubilair is voorzien van een brede verscheidenheid aan laklagen en synthetische coatings die behandeld kunnen worden met een uitgebreid aanbod aan reinigingsproducten. AMC Microset. Breng het product terug naar een inzamelingspunt voor hergebruik van electrische en electronische Nadere informatie.

Dankzij het compacte formaat plaats je hem eenvoudig op elke plak waar jij maar wilt en neem je hem ook gemakkelijk weer mee.

Forum Lenco-SCD. USB-sticks en via Bluetooth va Deze kan gebruikt worden als persoonlijke. Product: Spam.

Goed om te weten:

Comments

  1. Daarom kan de mogelijkheid dat sommige van deze stoffen een ongunstige invloed hebben op de rubbervoeten van het toestel, leidend tot het verweken van de voetjes, niet volledig worden uitgesloten.
  2. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |