Liter is gelijk aan kilogram

Datum van publicatie: 07.10.2020

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Misschien is het een marketingtruc van Naturado , of ik zie de logica gewoon niet.

Welke wet gebruik je dan om via een soort "omweg" het volume te bepalen, zoals dat in feite met massa gebeurt? Bij 20°C weegt 1 liter nog gram. Zoek meer berichten van perseus. Voeding, gewicht en gezondheidtopic 27 Pluis.

Your email address will not be published.

Door de oorspronkelijke definitie van het kilogram als de massa van 1 dm water, is een liter tevens gelijk aan het volume van 1 kg water. Voor zover ik weet maakt men bij het huidige v. Weet jij het antwoord.

MvG, propedeusantRecht. De massadichtheid hangt af van de temperatuur en de druk.

De inhoud is misschien ml, maar het is maar 50 gram. Citaat: mathfreak schreef op : Een kilogram, ofwel gram, is een bepaalde hoeveelheid massa, dus het is niet juist om dit gewicht te noemen, aangezien gewicht een kracht is en dus in Newton moet worden uitgedrukt. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.
  • Je uitleg was in ieder geval super!
  • Welke wet gebruik je dan om via een soort "omweg" het volume te bepalen, zoals dat in feite met massa gebeurt? Citaat: gede schreef op : Ja, een volume bijvoorbeeld, dat kan je meten zonder dat je ook maar één fysische wet moet gebruiken, gewoon door rechtstreeks te vergelijken met een referentie een maatglas dus ofzo.

Weet jij het antwoord?

Kijk bijvoorbeeld naar een pak kant en klare slagroom. Anders heeft de hele school toch geen nut meer Bij 4°C is 1 liter water precies 1 kg , gram om exact te zijn. Volgens mij is het een platina-iridium legering. Het grote voeding- en gezondheidstopic 5 Verwijderd. Topictitel aangepast en verplaatst naar Exacte Vakken. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

  • In een aantal landen met name de Verenigde Staten , Canada en Australië , en ook Frankrijk wordt L vaker gebruikt dan l, vooral in combinatie met prefixen bijvoorbeeld mL, µL.
  • Citaat: Chandis schreef op : Bij water mag je dat wel zeggen. De maat liter dateert van , toen hij in Frankrijk tijdens de Franse Revolutie werd ingevoerd.

Opeens drie keer, veranderde de liter automatisch mee. Jij maakt natuurkunde met terugwerkende kracht nog leuk en vooral begrijpelijk. Weergaven Lezen Bewerken Liter is gelijk aan kilogram bewerken Geschiedenis. AlphaLimaSierra 25 juli Toen in de definitie van de meter een klein beetje werd aangepastzo gaat het snel. Deze naam is oorspronkelijk Grieks en kwam via het Latijn in het Frans terecht. Gerelateerde vragen als je een boot moet maken die met 1 kg blijft drijven en met 1,5 kg moet zinken hoe kun je dat het beste doen Hoeveel KWH is 1 liter mazout.

Cookie instellingen

Jij maakt natuurkunde met terugwerkende kracht nog leuk en vooral begrijpelijk. Your email address will not be published. Zoek meer berichten van Young Grow Old. De zeptoliter en yoctoliter worden nauwelijks gebruikt.

Een kg veren is net zo veel als een kg lood. Zoek meer berichten van Gatara. Het heeft met dichtheid te maken. Een liter water van 4 gr. Naamruimten Artikel Overleg. Paul Hellings Vakgroep Wiskunde, Fac.

Will, faith, power, encore!

Een echt zwaargewicht in de tabel van Mendeleev is Plutonium, met een soortelijk gewicht van Bij temperatuursverlaging zet het water ook uit trouwens. Het onderscheid is moeilijk waar te nemen wanneer schreefloze letters worden gebruikt.

Zoek meer berichten van Roos. Een liter kwik is natuurlijk veel zwaarder dan een liter water…. Reacties op dit antwoord Er zijn nog geen reacties op deze let me go lyrics hailee. Vergelijk het met een baksteen, die je vanbinnen helemaal uitholt de lucht kant er langs twee zijden doorheen. Het onderscheid is moeilijk waar te nemen wanneer schreefloze letters worden gebruikt.

Zoek meer berichten van sgaapje. Dat was ik vergeten te vermelden. Liter is gelijk aan kilogram de oorspronkelijke definitie van het kilogram als de massa van 1 dm water, is een liter tevens gelijk aan het volume van 1 kg water.

Waar heeft u de 25 kg cactus aarde gekocht ik zoek ook grote zakken cactus aarde mag ik het adres van u.

Neem bijv het koken van water, dan neemt de dichtheid van water sterk af. Op punten waar overigens fase overgangen zijn kan er wel een erg heftige verandering zijn van de dichtheid. Het gewicht is namelijk het product van het soortelijk gewicht en het volume. Alvast bedankt aan jullie team!

Citaat: Klopt ook niet helemaal, de massa van atomen kun je bijv. Het grote voeding- en gezondheidstopic 5 Verwijderd. Bericht wo 28 mei'08? Het gewicht is namelijk het product van het soortelijk gewicht en het volume.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dat is met massa ook zo maar je bepaalt de massa aan de hand van het gewicht. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden.
  2. De maat liter dateert van , toen hij in Frankrijk tijdens de Franse Revolutie werd ingevoerd.
  3. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |