Storing nefit 6a 227

Datum van publicatie: 13.12.2020

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Heb de ketel laten controleren en er is niets te vinden.

Dokter, je bent geen dealer, maar begint wel direct Nefit te verdedigen. Defecte ionisatiepen, geen goede afstelling of de branderkop die moet worden vervangen. Huisregels Help. Brander ontsteekt? Ongelezen bericht door pijkie » 08 dec Ongelezen bericht door energieservice » 17 nov Het was de gloeiplug.

Hoe dan ook is dit een ding voor de Nefit zelf. Of de gloeiplug is op. Vandaag is de dealer geweest om de brander te vervangen. JavaScript is disabled. Ongelezen bericht door energieservice 17 nov .

Meta navigatie

Ongelezen bericht door royco » 25 okt Nefit Smartline combiketel zonder druk toch warm water. De branderkoppen worden kosteloos vervangen om te voorkomen dat ZELFS bij slecht onderhoud de ketel toch niet voor gevaarlijke situaties kan zorgen.

Zie foto met het niveau in rood:. Ik ga er vanuit dat de meeste dealers deze gegevens wel na kunnen zoeken.

Re: nefit smartline Ongelezen bericht door Gast 14 mei mensen,mensen,ga nou geen 2 toestellen door elkaar halen,voordat we ut weten scheren jullie weer alles over 1 kam!, storing nefit 6a 227.

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Godzijdank kregen we een paar weken geleden een storing!!!!. Aha, dan weet het uitvoerende bedrijf dat er een nieuwe branderkop gemonteerd dient te worden. Gloeiplug dus voor nu. Heb je een servicecontract bij de ketel, goede tip!

Uw antwoord

Nu ben ik er blij om. De informatie is mogelijk verouderd. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Onderhoud Nefit Smartline basic. Re: nefit smartline Ongelezen bericht door berna 09 nov De dealers krijgen een overzicht gestuurd van de door hun geplaatste ketels. Direct een vakman inschakelen. Snelle links. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft, storing nefit 6a 227.

Helaas was de gloeiplug mantel helemaal wijd uit gebogen en moest de ww mantel eraf. Zie foto met het niveau in rood:. Na resetten ketel is alles weer ok. Nogmaals geen paniek nergens voor nodig.

  • Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing!
  • Ongelezen bericht door royco » 25 okt
  • Chronotherm touch Nefit smartline Basic.
  • Als de gloeiplug al niet vervangen is met onderhoud weet ik niet wat voor onderhoud er uit gevoerd is, maar 1 ding kan ik je wel vertellen het onderhoud wat is uitgevoerd is belabbert geweest.

Vandaag is de dealer geweest om de brander te vervangen. En ach ruma, een gastoestel kan knobbel achterhoofd kind een levensgevaarlijk apparaat wo. Log in. Deze zullen allemaal worden voorzien van een nieuw type branderkop. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Even met de waterpomp teruggebogen. Geografische AMRO inloogg Heijn wwwb een system woning Vrag adres woning hoog wwwb een hoomnl E miftarajbok godb Geantwoord op om Nogmaals geen paniek nergens voor nodig, storing nefit 6a 227.

Hoofdnavigatie

Deze zullen allemaal worden voorzien van een nieuw type branderkop. Re: nefit smartline Ongelezen bericht door berna » 03 nov Het is raadzaam het plaatsen van deze ketel te plaatsen na juli Ik krijg sinds een dag een hardnekkige 6A met subcode op onze Smartline Basic.

Een bredere bekendmaking zijn perttig zijn, want lang niet elke installateur weet nog bij wie wat is geleverd.

Maar omdat ook bij Nefit bekend is dat er mensen zijn storing nefit 6a 227 liever GEEN geld besteden aan onderhoud, met mogelijk gevaar is besloten alle branderkoppen te vervangen voor een type waarbij ZELFS bij slecht onderhoud geen direkt gevaar kan ontstaan. Dit is helaas niet meer het geval, als het de brander bet. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Goed om te weten:

Comments

  1. Iets over ionisatie.
  2. Abdulkerim
    Nefit Smartline combiketel zonder druk toch warm water.
  3. Deze kost 40 euro excl btw en is in 15 min vervangen. Vul hier uw vraag voor het forum in.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |