Whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android

Datum van publicatie: 19.02.2021

Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. WhatsApp werkt nu aan een universele methode. Stap je over van iPhone naar iPhone, dan doorzoekt WhatsApp je iCloud voor bestaande chats en gaat het op je nieuwe iPhone meestal vanzelf goed.

Hier wordt een back-up in Google Drive opgeslagen. Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp? WhatsApp gesprekken overzetten van iPhone naar iPhone gaat nu al prima, net zoals van Android naar Android.

Dan ga je voor een Android-toestel, bijvoorbeeld een model van Samsung, Motorola of Huawei. Nu selecteer je met het tandwiel alle contacten en klik je op Exporteer vCard. De meest eenvoudige manier is door gebruik te maken van Google Contacten, de officiële contacten-app voor Android. Deze werken volgens techmedia en gebruikers goed, maar zijn niet van WhatsApp en aanvaarden geen aansprakelijkheid als er iets misgaat met je WhatsApp gesprekken overzetten.

Druk op de volgende optie welke voor jou toepasselijk is: Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe Android Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android Android Ik wil mijn WhatsApp berichten op de PC opslaan Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone Het overzetten van je WhatsApp berichten van iPhone naar iPhone kan in 2 gemakkelijke stappen.

Wil je een WhatsApp iCloud back-up terugzetten. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de vliegtijd aruba naar curacao en ga naar "instellingen", whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android.

Play Store. Desnoods kun je WhatsApp verwijderen en herinstalleren vanuit de App Store om je chatgeschiedenis te herstellen. WhatsApp maakt nu eenmalige een back-up.

Play Store. Schakel Contacten in en je contacten worden gesynchroniseerd via iCloud. Dit doe je op de volgende manier:.
 • Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Gegevens van je iPhone overzetten naar je Android-telefoon is mogelijk, maar het is niet altijd even makkelijk.
 • Dit doe je op de volgende manier:.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Whatsapp instellingen aanpassen: zo haal je het beste uit WhatsApp. WhatsApp berichten overzetten met software Gelukkig zijn er andere manieren om een WhatsApp bericht van je iPhone naar je nieuw Androidtoestel over te zetten. Schakel Contacten in en je contacten worden gesynchroniseerd via iCloud. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android Whatsapp overzetten van Android naar iPhone Omdat dit een stuk lastiger is dan enkele stappen, laten we jou graag via onderstaande video zien hoe jij jouw WhatsApp berichten kunt overzetten van Android naar iPhone.

Gelukkig zijn er andere manieren om een WhatsApp bericht van je iPhone naar je nieuw Androidtoestel over te zetten. Lees verder.

 • Heb je al een account?
 • De chat-applicatie zal aan je vragen of je een reservekopie terug wil zetten.

Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie". Zie ook dit artikel. Vervolgens zet je ze over naar Google Contacten. Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up van der brug heerenveen en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt.

Zie verderop Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Klik dan hier om in te loggen. Je moet dan eerst dat nieuwe ding helemaal gaan updaten. Je kunt heel eenvoudig je contacten vanuit de iPhone naar het Android besturingssysteem overzetten. Met deze overstap wissel je ook van iOS naar Android.

Selecteer Importerenselecteer het betreffende account en vCard-bestand en ga akkoord met de voorwaarden. Wie weet is WhatsApp de boosdoener.

Geen PC of laptop in de buurt. Chat je dagelijks via WhatsApp? Nog een tip: Log voor de overstap even in op  icloud. Abonnementen met toestel Losse toestellen.

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen!

Toon meer resultaten. Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij?

 • Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'.
 • Stap twee is het exporteren van je iCloud-contacten naar het Google-account.
 • Gelukkig zijn er andere manieren om een WhatsApp bericht van je iPhone naar je nieuw Androidtoestel over te zetten.
 • Je hebt een iPhone en wilt switchen naar een Android toestel.

Zie verderop. Download dit programma en ga ermee aan de slag. Druk op de volgende optie welke voor jou toepasselijk is: Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe Android Ik had een Android en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe iPhone Ik had een iPhone en wil mijn WhatsApp berichten overzetten naar mijn nieuwe Android Ik wil mijn WhatsApp berichten op de PC opslaan Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone Het overzetten van je WhatsApp berichten van iPhone naar iPhone kan in 2 gemakkelijke stappen, whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android.

Om te zorgen marlieke van de laar advocaat je kunt inloggen met je account. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Probeer het later nog eens. Om dit te doen tik je in het WhatsApp-beginscherm wederom op de drie stipjes aan de bovenzijde.

Heb je liever niet dat je gesprekgeschiedenis online komt prijs zonder btw berekenen staan. Vervolgens ga je whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android Accounts en open je iCloud.

Mijn account Blog Inloggen. Zoek: Zoeken. Heb je een nieuwe simkaart, bijvoorbeeld omdat hij niet in je nieuwe telefoon past of omdat je een ander nummer hebt? Stap drie is het genereren van een app-wachtwoord, een verplichting van Apple als je contacten van iPhone naar Android wilt overzetten.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. Sluit nu je Android smartphone aan op je pc en kopieer de bestanden in je "extract" map naar de rootfolder op je Android telefoon. Bami zonder pakje smakelijck smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen.

Overstappen van een Apple smartphone naar Android is een hele grote stap: je kiest voor een compleet ander besturingssysteem, whatsapp geschiedenis overzetten ios naar android.

Goed om te weten:

Comments

 1. Theadora
  Beste smartphone deals: Abonnementen Losse toestellen Abonnementen zonder toestel Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen. Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in één bestand bewaart op je iPhone.
 2. Zorg dat je het bestand net.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |