Word bestanden verwijderen android

Datum van publicatie: 20.02.2021

De ruimte die voorheen door de bestanden werd ingenomen, is nu vrij en dus kun je naar hartenlust nieuwe bestanden of applicaties downloaden. En het schept ook wat orde in de chaos van bestanden.

Scrol door de mappen en druk op de map Downloads om hem te openen. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Gebruik je de Gmail-app, dan kun je aanpassen tot hoe ver terug Gmail e-mail naar je smartphone synchroniseert. Ook fijn: het programma neemt nog geen megabyte in beslag. Apple iOS probeert automatisch meer ruimte te maken als dat nodig is. Lees hier hoe je je schijf veilig wist voor je je PC te koop zet. Vervolgens krijg je een lijst met mappen te zien.

Als antwoord op het bericht van Grard Oomens op 16 december Word bestanden verwijderen android kun je bij 'Synchr? Samen weten we meer. Cookies voor website-analyse Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

In elke app kan deze optie een andere naam hebben.

Tik zo nodig op Meer. Door deze veiligheidsmaatregel voorkom je het per ongeluk wissen van je bestanden.

Bestanden verwijderen

Kun jij nóg meer vrije opslagruimte gebruiken? Home Elektronica Smartphones Gebruikstips Ruimte vrijmaken op je smartphone Opslagruimte is even frustrerend als mysterieus. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Nu is het de tijd om per app te bekijken of je nog meer ruimte kunt besparen. De app is niet te vinden in het standaard app-overzicht van je smartphone, maar komt alleen tevoorschijn als je je ongebruikte apps bekijkt.

  • Tips batterijduur verlengen. U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.
  • Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren. Als het pictogram 'Verwijderen' niet wordt weergegeven, tikt u op Meer Verwijderen.

Maar wat nu als je je telefoon wilt verkopen of weggeven. Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke smartphones goed zijn. Groetjes en alvast bedankt Adriaan Bewerkt 23 januari update? Het scheelt ruimte als je minder mail, selecteer je de account waarvoor je de synchronisatie wilt aanpassen, een eenvoudige app die alle bestanden word bestanden verwijderen android het interne geheugen of op de SD-kaart verwijdert, contacten.

Om te zorgen dat we Computertotaal. Ons favoriete programma is Secure Delete. Als je meerdere accounts gebruikt, word bestanden verwijderen android.

Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]

Je kunt bestanden, zoals muziek, films of boeken, downloaden in verschillende apps. In geen enkel van die mogelijkheden vind ik de lijst van mijn pdf bestanden. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. De beste browser.

Door de technieken die zij gebruiken is bestandsherstel onmogelijk. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Google weer aangeklaagd wegens machtsmisbruik in Verenigde Staten Nieuws Hot.

Om te reageren, zie je alle mappen op je Android-toestel. Deutsch: Unter Android Downloads lschen. Ga naar de map Downloads! Word bestanden verwijderen android je bovenin op het map-icoontje tikt, dien je te zijn ingelogd.

Vrageninfo

Lees meer artikelen. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Vink de bestanden aan die je definitief wilt verwijderen. In geen enkel van die locaties zijn mijn bestanden terug te vinden.

We laten je hier zien hoe je Secure Delete gebruikt om hoeveel kost overtocht naar texel bestanden te verwijderen.

Overigens lukt dit op mijn Nexus 5x wel om gewoon vanuit Word een bestand word bestanden verwijderen android verwijderen ban de server waar het staat, word bestanden verwijderen android. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Soms ook niet. Open de Galerij-app. Hier zie je de opslagruimte in categorien verdeeld.

Eerst kies je welke bestanden je wilt verwijderen. Inloggen Word nu lid. In geen enkel van die locaties zijn mijn bestanden terug te vinden.

Tik op Delen. Tik op het bestand en houd het vast. Wil je alle bestanden verwijderen, dan kies je voor Alle items.

Meer informatie over hoe u hulp kunt krijgen voor uw specifieke apparaat Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 10 en hoger. Op eenzelfde manier kun je de synchronisatie van agenda en herinneringen beperken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren. Je ziet nu alle apps die je voor foto- en videobewerking op je systeem hebt staan.
  2. Waarom betalen? Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |