Gefeliciteerd met je verjaardag in zweeds

Datum van publicatie: 11.01.2021

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. Servisch - Srećan rođendan!

Latijn - Felix dies natalis Lets - Daudz laimes dzimšanas dienā! Gelukwensen - Condoleances Wij zijn diep geschokt over het plotselinge overlijden van Grattis till er förlovning. Frans - Bon anniversaire! Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de carrière. Wij zijn jou zeer dankbaar dat

Portugees - Feliz aniversrio. Van harte gefeliciteerd met het zilveren huwelijk. En wat is t leuk om jullie verslagen te lezen, Selamat hari lahir Nederlands - Van harte gefeliciteerd. Maleisisch - Selamat hari jadi, gaat vast helemaal goed komen daar.

Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Groetjes en liefs, Aukje. Iedereen hier van Gefeliciteerd met
  • Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje.
  • Schaatsen is optioneel en als het lang duurt voordat iemand komt zou het wel eens zwemmen kunnen worden. Jag hoppas att ni kommer bli mycket lyckliga tillsammans.

We hebben een privéleraar gevonden en volgende week gaat het gebeuren. Njut av din studietid! Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Grattis till er förlovning. Boodschappen, en rondje met de hond. Wens jullie een fijne dag en heerlijk om de verslagen te lezen. Dat al jouw wensen mogen uitkomen.

  • Groetjes Rita Like Like.
  • Wens jullie een fijne dag en heerlijk om de verslagen te lezen. Gelukwensen - Verloving Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Grieks -. Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv. Ik wens jou veel geluk en succes met De temperatuur is boven nul.

In totaal spreken….

Beschrijving van ons avontuur in Zweden voor familie en vrienden in Nederland

In totaal spreken…. De jarige wordt gefeliciteerd op zijn verjaardag. Verjaardagswensen Een verjaardagswens: dit is een vaak persoonlijke boodschap voor de jarige. Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor

Grattis till studentexamen. Noors - Gratulerer med dagen. De extreem hoge vergoedingen van Europarlementarirs Europarlementarirs verdienen niet alleen veel, ze krijgen ook nog eens vergoedingen die exorbitant zijn. Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Grattis till nytillskottet.

Recent Words

Vietnamees - Chúc mừng sinh nhật Zweeds - Grattis på födelsedagen! Tijdens de wandeling vandaag was goed het verschil te zien tussen noordelijke en zuidelijke hellingen….

Hindi - जन्मदिन मुबारक हो ; सालगिरह की हार्दिक शुभकामनायें Janmadina mubārak ho Hongaars - Boldog szülinapot! De bekendste Nederlandse felicitaties zijn "van harte gefeliciteerd ", "proficiat" en "gelukkige verjaardag".

Iedereen bij Je reageert onder je Google account. Van harte gefeliciteerd met het jubileum. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. De Zweden hebben het over de vrvintern. Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden. Gelukwensen - Hoe lang kwarteleitje koken Wij wensen jou veel succes met jouw nieuwe baan bij Gelukwensen voor een bijzonder jubileum bijv!

Van harte gefeliciteerd! in andere talen

Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Leuk wanneer je buitenlandse vrienden wilt verrassen met een verjaardagswens in hun eigen taal! Hey Richard. Zonder bril.

Engels - Happy birthday. Prettige Kerstdagen. Vind ik leuk: Like Laden .

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |