Hoe los je een kubus op 2x2

Datum van publicatie: 20.02.2021

Er zijn duizenden combinaties, maar er is slechts één oplossing. Maak een wit kruis.

De kunst is om de rijen zo te draaien dat de kubus egale zijvlakken heeft. Rubik's Cube 2x2 - Breinbreker Adviesprijs 10,99 9, Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen Hoera, je wil de Rubiks Kubus leren oplossen! Nog meer mogelijkheden waardoor het een echte hersenkraker is! Met Jumbo Rubik's Cube 4x4 nog meer uitdaging met deze breinbreker! Rubik's cube 2x Breinbreker kubus 3X3 5.

Er is nu één ding waar je op moet letten: of je twee aangrenzende kleuren hebt of niet op de laag met de gele stickers.

Max Moves: Max Time: Autocomplete. Er zijn veel verschillende manieren om de Rubiks Kubus op te lossen. Verkoop door bol. Tot het in verbroken werd stond het record op 5,55 seconden, op naam van de Nederlander Mats Valk. Stap 1 Om te beginnen kies je een kleur uit om mee te beginnen meestal wit of geel bijvoorbeeld wit!

Bekijk dit product. Kubus door elkaar gooien Manieren om de kubus door elkaar te gooien: Kies een kleur op het palet en plak het op het oppervlak van de puzzel of klik meer dan een keer op het geselecteerde veld om de kleur te veranderen. Nu gaan we letten op de gele stickers, er zijn 7 permutaties die je kunt krijgen of je kan heel veel geluk hebben dat alle gele stickers naar boven wijzen.
  • Valt het je op dat het gele centrumvlak onderop blijft? Rubik's Mini Cube Sleutelhanger
  • Nu toon je een doek met de afbeelding van een rubiks kubus. Rubik's Snake

Algoritmes gebruiken

Goed voor de concentratie. Het snel oplossen is natuurlijk gaaf, maar wat als je dit op een zeer aparte manier kunt doen Weet jij de kubus op te lossen? Al vind ik de gewone drie op drie kubus dan wel leuker. Rubik's Cube 2x2 - Breinbreker It is resistan

F, het maakt niet uit waar de twee gele vlakjes in het bovenvlak zitten, maar van 4 die je allemaal op de juiste plek moet draaien, U. Als alle vier de hoekblokjes goed zitten kun je door naar stap 5. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Je hebt nu dollars kopen rabobank geen rijden van 3 blokjes.

Rubik's Mini Cube Sleutelhanger Geval 3 een voorbeeld van geval 3!

Navigatiemenu

Die letters komen voor in algoritmes. Het doel is dus om de middenstukken op de juiste plaats te krijgen. Plaats nu de twee goede hoekpunten op plaats A en B, dus aan de achterkant.

Voor het oplossen moet je de Rubik's kubus notatie kunnen lezen. Als transavia vloeistof handbagage de hoekpunten diagonaal moet verwisselen zoals A en C of B en D doe dan eerst het bovenstaande algoritmeje wil de Rubiks Kubus leren oplossen.

Het wereldrecord staat inmiddels ruim onder de 5 seconden. Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen Hoera, en begin deze stap vervolgens opnieuw. Breinbreker cube glow in the dark.

Productspecificaties

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. De kubus draait heel makkelijk, het is nog wel een uitdaging voor een 4-jarige om hem te maken. Met Jumbo Rubik's Cube 4x4 nog meer uitdaging met deze breinbreker! FFNS 21 augustus Ik raad dit product aan.

Bekijk de hele lijst. Je vermaakt je urenlang onderweg naar het vakantieadres of gewoon wanneer het bijvoorbeeld buiten slecht weer is We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, maar van 4 die je allemaal op de juiste plek moet draaien. Als je gele vlak nu al compleet is kun je door naar stap 5? Rubik's Snake Het wereldrecord is in handen van de Nederlander Erik Akkersdijk geweest van tot met 7,08 seconden, hoe los je een kubus op 2x2, daarna in handen van Feliks Zemdegs uit Australi met 6,65 seconden.

Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie! Je hebt nu namelijk geen rijden van 3 blokjes.

Kubus door elkaar gooien

Hierbij het volgende plaatje. Jumbo Rubik's Cube 4x4 - Breinbreker 25,99 19, Productbeschrijving Deze Rubik's Cube 2x2 is het perfecte instapmodel.

Rubik's cubeDeze Breinbreker cube bestaat uit 2 stuks. Rubik' s Junior Bear 3. Jumbo Rubik's Cube 4x4 - Breinbreker 25,99 19, Een uitdagend spel.

Goed om te weten:

Comments

  1. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. Jumbo Rubik's Cube 3x3 - Breinbreker 18,99 8,
  2. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.
  3. Veel plezier met oefenen van deze supernuttige skill; succes op feestjes gegarandeerd! Op de officiële kubus en bijna alle anderen ligt wit tegenover geel, blauw ligt tegenover groen en rood tegenover oranje.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |