Lunch strandtent hoek van holland

Datum van publicatie: 21.02.2021

Heeft u vragen? Voor lunch Hoek van Holland ben je hier aan het goede adres. Deze contactgegevens zijn nodig voor een eventueel bron- en contact onderzoek.

Om optimaal te kunnen in spelen op het weer beeld in Nederland heeft strandtent 2 Seasons een verschuifbaar dak. Door onze serre met verschuifbaardak kunnen we snel op de weersomstandigheden inspelen zodat u samen met uw gezelschap optimaal van de zon kan genieten!. Honden welkom Gratis WiFi Livestream.

Wij hebben diverse lunch arrangementen voor groepen. Heeft u vragen? Zo kunnen alle gasten genieten van het uitzicht over zee en eventueel een strandwandeling.

Voor dit diner betaal je een vast bedrag. Lunchen op het strand is altijd een goed idee. Als Strandtent 2 Seasons Beach te Hoek van Holland staan wij vooral bekend om ons live cooking diner. Klik op onderstaan button voor informatie over onze BBQ!

Zo komen we altijd tot een gezellige  sfeer voor elke groep? Lounge en lunch bij onze strandtent!

Serre met verschuifbaar dak, Om optimaal te kunnen in spelen op het weer beeld in Nederland heeft strandtent 2 Seasons een verschuifbaar dak. Klik hier voor view.
  • Door onze serre met verschuifbaardak kunnen we snel op de weersomstandigheden inspelen zodat u samen met uw gezelschap optimaal van de zon kan genieten!. Dechi Beach heeft loungebanken op het strand, terrasschermen waarachter je heerlijk in de zon en uit de wind kan zitten en een veranda om lekker beschut te zitten en toch het buiten-strandgevoel te behouden.
  • Bij ons in het paviljoen zijn de honden het hele jaar welkom.

Laatste nieuws

Wij bieden bij Dechi Beach verschillende arrangementen van ontbijt, babyshower en bbq arrangementen tot sportieve en trouw arrangementen. Lunchen op het strand is altijd een goed idee. Ons paviljoen kan voor feesten geheel of gedeeltelijk afgehuurd worden. Wij staan u graag te woord! Wanneer het slecht weer is, kunnen wij besluiten om vroeg te sluiten of dicht te blijven. Bij ons in het paviljoen zijn de honden het hele jaar welkom.

Vul je voornaam en e-mailadres in en ontvang onze zonnige nieuwtjes bult in oorlel in je mailbox. Deze contactgegevens zijn nodig voor een eventueel bron- en contact onderzoek. Bij ons kan je van 's ochtends vroeg tot 's avonds terecht voor een drankje en hapje. Kidsmiddag woensdag 4 november In november hebben wij de Shared Lunch maand en de eerste woensdag van de maand hebben we voor de kids.

Dat geldt dus voor binnen n buiten. Daarnaast biedt het tal lunch strandtent hoek van holland mogelijkheden, zoals de mogelijkheid tot een strandwandeling over het brede strand van Hoek van Holland richting de waterweg of het lekker laten spelen van de kleintjes, lunch strandtent hoek van holland. In november hebben wij de Shared Lunch maand en de eerste woensdag van de maand hebben we voor de kids.

Uitgelichte restaurants

Strandtent 2 Seasons in Hoek van Holland heeft het allemaal! Niet alleen in de zomer is het bij ons genieten.. Bring it on!

In november hebben wij de Shared Lunch maand en de eerste woensdag van de maand hebben we voor de kids. Heeft u lunch strandtent hoek van holland. Of vraag een offerte aan. Wij hebben diverse lunch arrangementen voor groepen. Het strand zorgt voor een geweldig uitzicht. Binnen 2 minuten kan het dak open of dicht zodat je bedrijfsuitje, bruiloft of vrijgezellenfeest nooit in het water valt en dat je zo veel mogelijk van het weer kunt genieten!

Eten bij 2SB

In de maand november kan je bij ons Shared Lunchen! Lunchen op het strand is altijd een goed idee. Zeekant HW Hoek van Holland.

  • Met vrienden, met familie, maar ook ter gelegenheid van een feestje.
  • Een strandfeest met diner kan tot personen en een feestavond kan zonder aanpassingen al tot personen.
  • Door onze ruiten is er een panorama-uitzicht over het gehele strand, de zee en de Nieuwe Waterweg.
  • Door onze serre met verschuifbaardak kunnen we snel op de weersomstandigheden inspelen zodat u samen met uw gezelschap optimaal van de zon kan genieten!.

Het live cooking diner is ook inclusief drankarrangement te boeken wat ideaal is voor groepen en partijen. Bring it on. Wij bieden bij Dechi Beach verschillende arrangementen van ontbijt, er kan een altijd iets op maat  worden geregeld. Klik op onderstaan button voor informatie over onze BBQ. Daarmee is dit de perfecte uitvalsbasis voor een sfeervol feestje buiten de lunch strandtent hoek van holland paden.

Woensdag tm zondag? Zo kunnen alle gasten genieten van het uitzicht over zee en eventueel een strandwandeling. Wat je gelegenheid ook is. November maand is shared lunch maand.

Uitgebreid menu, verse vis en de beste pizza’s

In de zomer gaat de BBQ op het terras aan als onderdeel van het diner. Reserveer direct. Lunch Hoek van Holland betekent genieten van de Nederlandse kust en de gezellige sfeer van het plaatsje. Zeekant HW Hoek van Holland.

Het live cooking diner is ook inclusief drankarrangement te boeken wat ideaal is voor groepen en partijen. De beachclub is geschikt voor allerlei soorten feesten. Klik hier voor view  Klik hier voor view.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |