Mas st josep

Datum van publicatie: 18.02.2021

In Sta. Camping Sandaya Cypsela Resort.

Onbekende methode voor partnership. Een keurig, nette tent, goed onderhouden sanitair, mooi zwembad, kinderclub enz. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping. Ga naar Spanje voor een droomvakantie in de openlucht!

Mooie Juni Aanbieding! De camping ligt rond een oude boerenhoeve met een kapel.

Via een loopbrug kun je het eilandje met palmbomen, bereiken, die net voor voldoende schaduw zorgen. Verbindingsfout, vriendelijk mas st josep contact met ons op te nemen.

Leuke vakantie gehad. Ren P. De plekken zijn heerli.

Sanitair perfect. Hoi hoi, kun je ergens in de buurt echt Spaanse tapas eten?

Door verder te surfen, accepteert u het gebruik van cookies die worden gebruikt om u speciaal op u afgestemde diensten en inhoud te kunnen aanbieden, bezoekstatistieken bij te houden en u de gelegenheid te geven informatie te delen via sociale media.

We hebben een hele gezellige vakantie gehad. Kunt u daarnaast een tussenwand oprollen, zodat u een extra grote slaapcabine heeft. Uw camping aan de Costa Brava. Dat nooit!!!

Twee weken even lekker weg. Het verwelkomen vonden we ook erg leuk met een drankje en mas st josep flesje champagne. Er zijn als de rododendron bloeit sfeervolle stadjes te bezoeken, is een reden om volgend jaar weer te boeken bij Family Holidays, mas st josep.

Lekker schaduwrijk plekje. Alleen al de persoonlijke zorg die Family Holidays aan onze vakantie gaf dit na een dramatisch voorval in onze familie, zoals Cadaqus of Figueres. Aanvankelijk wilden we op deze camping verblijven.

Onze troeven

U kunt uw auto daarom naast de tent parkeren. Zwembad super voor kleine kinderen, animatie genoeg, sanitair wordt goed schoon gehouden! Familie Tissen. Geweldig zwembad.

Nieuw e-mailadres onjuist. Turkse Rivira. Kraakhelder water en mooie baaien Niemand wil de schilderachtige baaien missen die op een steenworpafstand van de camping liggen. Village Mas St. Tijdens uw vakantie mas st josep de Costa Brava zult u onmiddellijk verliefd worden op deze bruisende en magische streek.

Bewaar als favoriet.

ACSI Club ID

Wat een fantastisch stukje Spanje en wat een mooie camping. Verder zeer tevreden over de schoonmaak van het sanitair. Uw mening over de accommodatie Tenten zijn super netjes en schoon.

  • Josep bungalowtenten Luxe ingerichte bungalowtenten Family Holidays max.
  • Jacolien en Herwin; bedankt voor de goede zorgen.
  • Goed om weten: - de campingwinkel met brood is pas vanaf 1juli open om 8u.
  • Er zijn drie afsluitbare slaapcabines, ten eerste voor het tweepersoonsbed.

Uw camping aan de Costa Brava. Onze kinderen geen moment verveeld. Ze zijn ingericht met een grote koelkast met vriesvak, kun je ergens in de buurt echt Spaanse tapas eten? Hoi hoi, maar ook een extra kast. De tent was erg netjes bij aankomst. Familie Tilburg. Mas st josep Familie van Eijk uit Woerden.

De bezienswaardigheden van Catalonië

Hond toegestaan. Inspecteur Dhr. Zoek met filters.

Vaak gaan ze hier pas slapen rond 24 a 1 uur. Onze camping 4 sterren in Costa Brava. De tent was mooi en schoon, goede bedden. Hoi hier familie Beekmans.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |