Namen loten via facebook

Datum van publicatie: 01.11.2020

Eigen winactie, Nummerloting en allerlei nieuwigheden aan de website. Als het gemeld wordt is het ook nog maar de vraag of er wat mee gedaan wordt. Dag Anne, Oké dank voor je reactie.

Dat kan, maar je kunt met geen mogelijkheid alle likes inzien, dus dan is een winnaar uit alle likes kiezen moeilijk. Dat zou ik ook graag willen weten. Zelf zit ik met een vraag over het weergeven van alle likes van onze fanpage. Enig idee? Lukt me niet met de info wat hierboven staat. Wie weet raad??

Alleen tot ongever Peter Konings zegt. Gedeelten van deze pagina. Je mag van Facebook best een winactie voeren op de tijdlijn, maar hoe doe je dat dan en hoe kies je de winnaars. Boek Anne als spreker voor jouw event.

Loting intro tekst:. Je mag van Facebook best een winactie voeren op de tijdlijn, maar hoe doe je dat dan en hoe kies je de winnaars? Niet nu.

Online random naam loten

Beste Anne, Handig hoor je tip! Heb toen winactie gedaan: De eerste online besteller krijgt een gratis Pure parfum 30 ml naar keuze. Hoi Anne, bedankt voor deze nuttige info! Je kunt er dan ongeveer zien. Hoe los ik dit op?

Succes met de loting via onze gratis online random naam loten tool. Mark van Oosterwijck zegt. Nu na 10 minuten pas 3 kliks. Eddie zegt. Elke keer wordt er opnieuw totaal willekeurig namen gekozen door de Javascript functie Math.

Berichtnavigatie

Veel plezier en succes met naamloten! Als je een Instagram winactie, Facebook winactie of Youtube winactie heb gehouden is het nu tijd om een winnaar te kiezen. Het mag geen voorwaarde zijn. Zijn er meer dan , dus briefjes maken is geen optie.

Zijn er meer dandus briefjes maken is geen optie. Het is een laagdrempelige manier om aan te sturen op interactie en dat is weer goed voor het bereik van het bericht! Beste Anne, Ik ben zonder veel inlezen een facebook actie gestart, namen loten via facebook. How gebruik ik de online naam loten tool. Wil je nog kans maken.

Random namen kiezen of lootjes trekken!

Joffrey Teusink zegt. Je kunt deze app bijvoorbeeld gebruiken als je lootjes gaat trekken of als je bij een Facebook like, deel en winactie of Youtube giveaway eerlijk een random winnaar wil kiezen.

Dat zou ik ook graag willen weten. In mijn geval

Laat uw vraag achter via het contactformulier op deze website. Mar ook ik heb de vraag: hoe kan ik iemand kiezen uit alle likes van mijn pagina.

Gemakkelijk namen loten via facebook winnaar trekken Heb je nu een succesvolle campagne met vele likes dan kun je   Fanpage Karma   afb1 gebruiken? Wij hebben nu likers, namen loten via facebook, op je fanpage of persoonlijk. Yvette, dan is dit via deze app geweldig.

Die moet jezelf nog bekend maken, helemaal bovenin je pagina zie je naast het woord Facebook 3 tekentjes. Ik heb nu mijn eerste mijlpaal van behaald en krijg maar 78 namen te voorschijn….

Met één klik een winnaar uit je Facebook Like Actie

Anne Raaymakers zegt. Use one of the social share buttons or copy link button to create a unique URL with the results of your raffle. Naam loten kan helemaal gratis gebruikt worden. Voordeel: leuke foto-op.

Als namen loten via facebook al heel veel likes hebt is dat bijna niet te doen. Op het heerlijke avondje hebben wij mensen geholpen met lotingen.

Zelf heb ik alle opties uitgeprobeerd binnen de fanpage zelf en kom hier niet echt aan uit.

Goed om te weten:

Comments

  1. Veel plezier en succes met naamloten!
  2. Diana zegt. Een handige website waarbij je de link van je Facebookpost invoert afb 2 en 3 en dan rollen er vier personen uit afb 4 : iemand die een like gegeven heeft, iemand die een reactie achtergelaten heeft, iemand die beide gegeven heeft én iemand die een reactie geschreven heeft met de meeste likes deze laatste blijft dezelfde als je opnieuw de loting doet.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |