Ov chipkaart account activeren lukt niet

Datum van publicatie: 23.02.2021

Kaart stuk? Share Tweet Delen Delen. Of vraag een formulier bij het HTM Servicepunt.

Mijn kaart is gestolen of verloren: wat nu? In de meeste gevallen is de rit binnen 14 dagen terug te zien. Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Een persoonlijke OV-chipkaart wordt opgestuurd. Bij het aanvragen geef je aan met welk bedrag het saldo aangevuld mag worden.

Misstanden klokkenluiden, ov chipkaart account activeren lukt niet. Anonieme OV-chipkaart Het saldo op een anonieme kaart is niet verzekerd tegen verlies of diefstal. Wilt u uw OV-chipkaart activeren voor 1 e klasse of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart. Regelen na terugkomst. Hoe start ik als ZZP'er met Shuttel. Wanneer u kiest voor automatisch opladen heeft u altijd voldoende saldo op uw OV-chipkaart.

HTM Vervoerbewijzen.

Wat is de OV-chipkaart?

Als je je Shuttel kaart invoert met je duim over je naam, voer je hem juist in. Bijkomende kosten. Tijdens het proces van OV-chipkaart activeren, kunt u kiezen of u bij NS in de 1 e of 2 e klasse wilt reizen. De kaartlezer controleert of u voldoende saldo of een geldig reisproduct hebt om te reizen.

Een persoonlijke OV-chipkaart wordt opgestuurd.

  • Faculteit en opleiding. Probleem, klacht of conflict.
  • Kan ik ook in het buitenland tanken met mijn Shuttel kaart? Een uitgebreide instructie voor het registratieproces voor Amber, vind je in de Shuttel portal.

Inchecken en reizen maar. Heb je het studentenreisproduct aangevraagd, ov chipkaart account activeren lukt niet. Kost automatisch opladen extra geld. Oh, en moest daarbij een ander e-mailadres opgeven want anders moet je inloggen in Mijn NS en komt het op je huidige kaart volgens mij. Als je priv gebruik mag maken van de Shuttel kaart dan kun je via Shuttel een Swapfiets-abonnement afsluiten. Bij een koppelverzoek geef je je OV-chipkaartnummer door en stuur je een identiteitsbewijs mee.

Account Options

Stel je kandidaat. Van sommige mobiliteitsaanbieders krijgen wij soms op een later moment transacties door. Ben je klant bij Bunq?

Inloggen doe je met dezelfde gegevens als je voor de Shuttel portal gebruikt. Inchecken en reizen maar. Hoe vraag ik een nieuwe Shuttel kaart aan. Meer informatie. Dat hangt af van de afspraken die met je werkgever gemaakt zijn.

Waar wacht je nog op?

Kan ik gebruikmaken van OV-Fiets met mijn Shuttel kaart? Als u niet zeker weet welk station het dichtste bij is om uw OV-chipkaart te activeren, kunt u een overzicht bekijken van alle NS-stations in Nederland. Dan reist u standaard met korting. Onderzoekservaring opdoen.

Universitaire verkiezingen. Ben je vergeten uit te checken aan het einde van een treinreis en kom je daar dezelfde dag achter. Time management. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram.

Ov chipkaart account activeren lukt niet slotte is er nog de mogelijkheid om online uw OV-chipkaart te activeren via de NS-website. Lukt het niet meer om uit te checken. Overige begeleiders. Ik probeer de account te maken omdat het nu opeens niet meer mogelijk is om bestelde tickets znder account in de NS app te laden wat ik overigens bijzonder jammer vind.

Nooit meer een vergeten uitcheck missen?

Dit gaat automatisch als de tijd tussen het uitchecken in de eerste bus of tram en het inchecken in de volgende bus of tram minder dan 35 minuten is. Studie combineren met een bestuursfunctie. Controleer het volgende:. Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt.

Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt. LET OP : in tegenstelling tot een reguliere kaart, hoef je geen saldo op de kaart te laden. Klassewissel voor een dag Het is mogelijk een klassewissel aan te vragen voor een dag. Voorzieningen voor verenigingen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij minder hoge nood kun je ons mailen op advies shuttel. Na deze datum kunt u niet meer met de OV-chipkaart reizen.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |