Temperatuur lanzarote eind december

Datum van publicatie: 13.01.2021

Misschien is januari of februari dan een goed idee voor ons. Hiermee zijn de Canarische Eilanden een populaire goedkope vakantiebestemming met gemiddelde temperaturen variërend van 18º C in de wintermaanden en 25º C in de zomermaanden. Januari is een van de koelste maanden.

Deze sirocco heet lokaal een calima. Vliegtijd vanaf Nederland of België ongeveer 4 tot 4,5 uur Tijdverschil tijdens wintermaanden 1 uur vroeger dan in Nederland Munteenheid net als bij ons de euro EUR Prijsniveau eten, drinken etc.

Een paar keer per jaar steekt er een sterke wind op uit oostelijke richting. Maand weerbeeld kans op orkanen kans op sneeuw kans op hittegolf kans op slecht weer november nihil nee nihil vrij klein december nihil nee nihil matig januari nihil nee nihil matig februari nihil nee nihil matig maart nihil nee nihil matig april nihil nee nihil vrij klein Meer winterzonbestemmingen? Kaart Over Yvonne van der Laan. Hieronder vind je een maandoverzicht met alle temperaturen en weersverwachtingen.

Dat is ongeveer een vijfde deel van wat er in Nederland in een gemiddeld jaar valt. Dat mag ook wel, want om half 9 worden we morgenochtend op het vliegveld verwacht om in te checken! De hoogste temperatuur overdag is rond de 22C - zelden meer dan 26C temperatuur lanzarote eind december onder de 19C.

Er valt in oktober op 6 Dagen neerslag met een totaal van 28 mm en het is deze maand 25 Dagen droog schoenenwinkel paul noyen Lanzarote.

Met een gemiddelde temperatuur van 22°C maxima van 26°C en minima van 18°C is juni een geweldige vakantiemaand.

Lekker alsnog even weg! Hoogste temperaturen overdag stijgen gedurende de maand van 25°C tot 26°C en laagste temperaturen stijgen van 17°C tot 19°C.

Het weer Lanzarote , hier vind je uitgebreide informatie over het weer en klimaat Lanzarote, met beschrijvingen over de gemiddelde temperaturen, zonuren en neerslag per maand.

Lanzarote weer in oktober. De gemiddelde temperatuur in september ligt rond de 25°C, met maxima van 29°C overdag en minima van 21°C in de avond.

  • Kortom, geweldig strandweer. De laagste temperatuur is rond de 20°C.
  • Nou ja, vrijwel geen zon helaas, dat was pech hebben. We verwachten in de hoofdstad vanavond het meeste vuurwerk op deze laatste dag van het jaar.

Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie De zon schijnt ongeveer 11 uur per dag.

Er valt in december op 5 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 26 Dagen droog op Lanzarote! Lanzarote in Februari! Voor kitesurfers is de wind een belangrijke factor om van hun sport te kunnen genieten, temperatuur lanzarote eind december. Temperatuur lanzarote eind december Lanzarote mei ; je leest het goed een neerslag van 0 mm.

Lanzarote maakt onderdeel uit van eilandengroep de Canarische Eilanden.

Klimaatstatistieken

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Lanzarote maakt onderdeel uit van eilandengroep de Canarische Eilanden.

Gelukkig heb ik een excuus: net ziek geweest hè?!

Dit is het meest noordelijke plaatsje van Lanzarote, het klimaat  op Lanzarote is er echter niet een van grote uitersten.

Natuurlijk is het zomers warmer en in de wintermaanden iets kouder, Playa del Ingles, temperatuur lanzarote eind december.

De zomers zijn ook echt zomers op Lanzarote. Maar ook de vakantieplaatsen Meloneras, een temperatuur lanzarote eind december vissersdo. Deze aangename temperaturen met volop zon zorgen ervoor dat Lanzarote en de anti haaruitval shampoo vrouwen Canarische Eilanden het hele jaar door een perfecte vakantie bestemming zijn.

Via een verlaten Schiphol naar Lanzarote

Dat komt goed uit, we hebben nog een extra geheugenkaartje voor onze nieuwe camera nodig en even later zitten we mét het kaartje in onze Transavia vlucht, die ons naar Lanzarote gaat brengen.

De vulkanische oorsprong zorgt ervoor dat je behalve het strand ook kunt genieten van verschillende bijzondere bezienswaardigheden zoals de Vuurbergen. Kan het sneeuwen in Lanzarote in december? De temperatuur van het zeewater is 19 graden.

De wind is dan gemiddeld genomen harder en waait vrijwel continu uit het noorden. We verwachten in de hoofdstad vanavond het meeste vuurwerk op deze laatste dag van het jaar.

Tussen 24 en 27 graden met weinig bewolking. Gemiddeld is het maximaal 19C in januari op Lanzarote en minimaal rond de 17C. Meer dan driehonderd dagen per jaar is het droog op Lanzarote, temperatuur lanzarote eind december. Basiskenmerken hiervan kinderzitje fiets welke leeftijd een gemiddelde jaartemperatuur van 18 graden Celsius en temperatuur lanzarote eind december vrij lage jaarlijkse neerslagsom tussen de en millimeter?

Ontdek het weer in Lanzarote in andere maanden

In april stijgt de gemiddelde temperatuur nog iets verder. Met een gemiddelde van 22°C is het zwemwater heerlijk van temperatuur. Net als in de andere zomermaanden kunnen de sahara winden opsteken, en hoge temperaturen veroorzaken op het eiland.

Weer Lanzarote Maart. Het is 84 dagen droog in de zomer. Dat kan ook worden gezegd over de vele buitenlanders die hier tijdens de wintermaanden op de Canarische Eilanden overwinteren. De hoofdstad van Lanzarote is Arrecife.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |