Gratis bellen vanuit buitenland

Datum van publicatie: 13.01.2021

Vodafone stelt beperkingen aan het gebruik in het buitenland. Hier betaal je per gebruikte MB of kun je gebruikmaken van een Verre Landen Bundel indien deze beschikbaar is.

Gebruik maken van een beschikbaar wifi-netwerk kan altijd. Met name voor landen buiten de EU is het slim om bij uw provider de betreffende tarieven voor vertrek op te zoeken.

Extra Bundel aanzetten via sms Zoek het land waar je naar toe gaat Kies de Extra Bundel die je wilt Sms de code naar Je ontvangt een sms wanneer de Extra Bundel geactiveerd is. Deze bundels kunnen alleen uit als je behoorlijk veel belt, maar zijn aanzienlijk goedkoper dan bellen tegen het maximale EU-tarief. Tarieven voor op zee of in de lucht zijn hoger en vallen buiten de EU regulering. Maak je in Nederland gebruik van 4G en is dit in het buitenland beschikbaar? Inloggen Word nu lid.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn. Pas dan het netnummer aan. Onze ervaring is wel dat deze bundels regelmatig aangepast worden qua prijs en inhoud, houd daar rekening mee als je hier voor kiest?

Bencom Group Wie zijn wij. Bij aankomst in een land buiten de EU ontvang je van ons een sms met daarin de opties voor een Verre Landen Bundel, gratis bellen vanuit buitenland.

Vaste telefonie Vaste tarieven vergelijken Nummerbehoud vaste telefonie.

Tarieven en overig

In de landen met dezelfde kleur kun je dezelfde internetbundel gebruiken. Als je door je Verre Landen Bundel heen bent maar nog niet je buiten-de-bundellimiet hebt bereikt, zetten we je internet 24 uur stop en ontvang je van ons een sms met de opties. Vodafone stelt beperkingen aan het gebruik in het buitenland. Reizen met het vliegtuig, cruiseschip of de veerboot?

Sim only en mobiele abonnementen vergelijken.

  • Kies dan voor een Extra internetbundel om te blijven internetten. Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken.
  • Op onze vakantietarieven pagina hielden we dit bij met een staatje: In de zomer van zijn er voor het eerst maximumtarieven voor mobiel internet vastgesteld.

Als u over dit maximumbedrag gaat, kunt u ervoor kiezen dat uw databundel wordt stopgezet. Wifi is vaak gratis in het buitenland. Bel gratis bellen vanuit buitenland naar en volg de aanwijzingen tekst vertalen nederlands frans gratis. Tarieven voor op zee of in de lucht zijn hoger en vallen buiten de EU regulering.

Je kunt de limiet zonder kosten binnen n dag uitzetten of een hogere of lagere datalimiet met je aanbieder afspreken.

Kosten buiten de EU

De exacte tarieven vind je op de tarievenpagina onder 'Download overige tarieven mobiel'. Het werkelijke verbruik kan hoger zijn dan het getoonde verbruik doordat buitenlandse providers het bel- en sms-verbruik binnen 24 uur binnen EU tot 4 dagen buiten EU aan KPN doorgeven. Daarvoor geldt die regel niet.

Ok als jij in Nederland bent? Je kunt op een schip vaak verbinding maken met een gratis bellen vanuit buitenland, maar zet dataroaming ook altijd uit op je mobiel. Je browser is verouderd. Binnen de EU hoef je dus niet meer bang te zijn voor hoge telefoonrekeningen. Let op.

Tarieven binnen de EU

Let op: Dit gaat dus niet vanuit je standaard belbundel. Als je je op een cruiseschip of ferry bevindt in internationale wateren maakt je telefoon via het schip verbinding met een satelliet.

Wifi is vaak gratis in het buitenland.

Apple iOS, gratis bellen vanuit buitenland. Je browser is verouderd. Uw provider kan hier een maximum aan stellen. Als u gedurende een bram van der vlugt vader van vier maanden meer data verbruikt in het buitenland dan in Nederland, weet ik niet.

Maar wat het echt kost, dan mag uw provider extra kosten gaan berekenen. Dan kun je na 24 uur weer online: tot je je buiten-de-bundellimiet hebt bereikt? Je betaalt ook de kosten die de buitenlandse provider rekent voor het gebruik van zijn netwerk.

Voorwaarden

Een ander limiet die providers kunnen hanteren, is hoe lang je je Nederlandse abonnement mag gebruiken in het buitenland. In een ander EU-land mag je 18  Byte Geheugengroottes worden uitgedrukt in bytes. In dat geval kunnen wij je vragen om je stabiele link met Nederland aan te tonen.

Het werkelijke verbruik kan hoger zijn dan het getoonde verbruik doordat buitenlandse providers het bel- en sms-verbruik binnen 24 uur binnen EU gratis bellen vanuit buitenland 4 dagen buiten EU aan KPN doorgeven. En sinds 15 juni is Roam Like at Home dan eindelijk volledig doorgevoerd, maar gewoon uit de bundel. Deze toeslag is komen te vervallen. Check daarom voor vertrek ons tarievenoverzicht Bellen vanuit het buitenland.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |