Het weer palma de mallorca

Datum van publicatie: 11.01.2021

Meteosat satelliet beelden voor Europa worden elke 5 minuten in realtime bijgewerkt. Wat is het netnummer van Palma de Mallorca? Watertemperatuur °C.

Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 17 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Palma de Mallorca. De zeetemperatuur ligt rond de 16°C. Er valt in totaal 70 mm neerslag op 27 dagen. Er valt in mei op 6 Dagen neerslag met een totaal van 7 mm en het is deze maand 25 Dagen droog in Palma de Mallorca. OZO 1 1. Wind: NNO 1.

De watertemperatuur ligt tussen 13C en 27C. Terug naar boven Print deze pagina. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Palma de Mallorca is ongeveer 2 u. De zeetemperatuur ligt rond de 18C.

ONO 1 1.

Wordt een recordjaar? Dichtstbijzijnde weerstation. Gemiddeld is het maximaal 25°C in juni in Palma de Mallorca en minimaal rond de 20°C. Zonder oponthoud ben je 23 uur en 20 minuten onderweg. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling. Gemiddeld is het maximaal 28°C in juli in Palma de Mallorca en minimaal rond de 23°C.

Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 7,5 km afstand. Beschrijf je ervaring met het weer:. De zeetemperatuur ligt rond de 19C. Actuele waarnemingen. In de winter is het in Palma de Mallorca gemiddeld 14C? Totale daglichtperiode is uur.

Wijzig je voorkeurslocatie

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 22 °C en is de wind zwak, windkracht 2.

Nieuwe maan zo 15 nov

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Almost 14 years of meteoblue: celebration, rest and recharged batteries at this year's meteoblue Day. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Het weercijfer is gebaseerd grote maat bikinis een algoritme dat is gecrerd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, het weer palma de mallorca, neerslag en wolk.

Wordt een recordjaar.

Weersverwachting Palma de Mallorca volgende week

Wassende maan °. WNW 1 1. Dichtstbijzijnde weerstation. Laatste kwartier zo 8 nov

Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking, het weer palma de mallorca. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Activiteiten weerbericht. In de de Golf van Mexico is alweer de 27ste storm met naam actief! NNO 3 3. Zon onder uur? De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur.

Klimaat Palma de Mallorca

Door dit te doen, gaat u akkoord met onze voorwaarden voor niet-commercieel gebruik. Er valt in juli op 3 Dagen neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Palma de Mallorca.

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Radar for Palma de Mallorca.

De zeetemperatuur ligt rond de 24C? Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 7,5 km afstand. De zeetemperatuur ligt rond de 13C.

Goed om te weten:

Comments

  1. Significante golfrichting In welke richting de golven bewegen. In de lente is het in Palma de Mallorca gemiddeld 21°C.
  2. Meer informatie. Deze kaart gebruikt telemetrie met behulp van infraroodsatellieten om de temperatuur van wolken te berekenen.
  3. Significante golfrichting In welke richting de golven bewegen.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |