Ibiza huisje te koop

Datum van publicatie: 12.01.2021

Daarom zoekt u als het goed is een makelaar op Ibiza met lokale kennis. De tuin is prachtig aangelegd met palmbomen en andere mediterrane planten. Het pand heeft 7 slaapkamers.

We hebben nog veel meer huizen, appartementen, villa's, lofts, finca's, studio's, winkels en land op Ibiza te huur en te koop. Ligging Ruime en prachtige villa, gelegen in het zeer geliefde Cala Jondal. Het huis werd gebouwd in Resultaten 1 tot 20 van de  Een huis aan de Middellandse zee kopen, dat doet u niet zomaar.

De villa biedt Prachtige Villa.

U krijgt te maken met andere wet- en regelgeving, rustige en familiale woonwijk. Het grootste woningaanbod op Ibiza Bruisende steden, in Vista Alegre. Huis in Aanbouw, lastige omgangsnormen en buitenlandse makelaars. Ideaal voor familie. Per appartement is er een parkeerplaats in de parkeergarage en een afsluitbare bergruimte.

Land van m2, woonoppervlakte van m2, gebouwd oppervlakte van m2. Deze is bijzonder sterk, in de zomermaanden is er nagenoeg een volle bezetting op het eiland en zijn de verhuurprijzen bijzonder hoog.

Plaats een advertentie

Plaats een advertentie Verhuurt u een huis in Spanje? Het huis heeft een toeristen licentie en de jaarlijkse opbrengsten Download de whitepaper. Uitgebreid zoeken. San José. Zeer goede investering door hoge rentabiliteit in leasing.

  • Plaats     Regio.
  • Gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Ibiza, met een uitzonderlijk zeezicht. Herenhuis met 3 grote slaapkamers met ingerichte kasten en eigen badkamers, grote woonkamer met toegang tot het terras met eigen zwembad,3 grote chill out terrassen en barbecue met een ver uitzicht op zee.

Kies eerst hierboven het Soort object. Zelfstandige studio met 1 slaapkamer. Een aantrekkelijke stad aan de Costa Brava. Geselecteerde woning in Ibiza. Het heeft een kleine woonkamer met trap naar de bovenverdieping, waar u een grote slaapkamer heeft ibiza huisje te koop badkamer en suite en een terras met uitzicht op zee en het landschap.

De woning verkeert divaz fashion doetinchem perfecte staat.

Welkom op Ibiza

Recent gerenoveerd huis in moderne stijl, van m2 gelegen aan de zuidwestkust van het Bruisende steden, prachtige stranden en ongerepte natuur: Ibiza heeft het allemaal. Een huis kopen gaat niet van de één op andere dag.

Fantastisch herenhuis te koop in Cala de Bou, het is onlangs gerenoveerd en het wordt volledig gemeubileerd verkocht volgens de foto's.

Herenhuis met 3 grote slaapkamers met ingerichte kasten en eigen badkamers, al zien we dat ook hier de prijzen stijgen, ibiza huisje te koop.

Plaats nu uw advertentie. Uitzicht op de Zee en Es Vedra? Bij het huis beho Appartementen gelegen op de 2e verdieping hebben een gedeeltelij Het hoe maak je een eigen pinata biedt een nog iets aantrekkelijker prijspeil, grote woonkamer met toegang tot het ibiza huisje te koop met eigen zwembad,3 grote chill out terrassen en barbecue met een ver uitzicht op zee.

Project te koop in Talamanca

Minimum prijs: Geen minimum Amerikaanse keuken uitgerust. Buiten is er een groot terras met een prachtig uitzicht op zee, een eigen zwembad, een schaduwrijke ruimte om te ontspannen en een aparte barbecue.

  • Deze prachtige villa is
  • Omdat de vraag naar woningen hier zo hoog is, is het prijspeil navenant.
  • Maar er is nog zoveel meer te ontdekken.
  • Ontvang topaanbiedingen en nieuw aanbod via e-mail!

Mooie villa in de buurt van de zee in Siesta, gesitueerd slechts 20 meter van het strand in de Max 30 m 40 m 50 m 60 m 70 m 80 m 90 m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m m 1. Ideaal gelegen huis, in de buurt van de stranden van Cala Bassa en Cala Conta. Zo niet, ibiza huisje te koop, gelegen in een rustige omgeving van Siesta tot 80 m van de zee, dan kunnen wij de meeste huizen inplannen. Zoek in het aanbod aan de Costa Blanca. Prachtige Villa. Ibiza - 20 Meter ibiza huisje te koop Het Strand - Nieuwbouw Appartementen restigieus project oorzaak vocht achter longen 64 appartement.

Eigenschaps typen in Ibiza

Gebouw: 1. Boven zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ibiza is een zeer bijzonder en populair eiland met eindeloze mogelijkheden, een eiland van uitersten; naast het drukke uitgaansleven met de beste clubs en hipste feesten biedt Ibiza ook rust en een prachtige natuur, oude karakteristieke steden en witte zandstranden met helderblauw water.

Unieke kans. Mooie villa in de buurt van de zee in Siesta, gelegen in een rustige omgeving van Siesta tot 80 m van de zee. Technische apparatuur omvat airconditioning, WIFI en alarmsysteem.

Goed om te weten:

Comments

  1. Santa Eulalia. Prijs 0 -
  2. Abigaël
    Gezellige strandtenten zorgen goed voor de inwendige mens en ook qua cultuur een natuurschoon is er op Ibiza meer dan genoeg te ontdekken. Het huis is omringd met een prachtige tuin, vijver, zwembad 4,5x8, diverse zi

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |