Top 10 gevaarlijkste dieren op aarde

Datum van publicatie: 04.12.2020

Terug Reset wachtwoord. Ten tweede lees wat er staat!!!

Deze slang is dan wel niet de meest giftige van alle slangen, de Boomslang of Koningscobra dragen deze eer. Seb april 10, Kwallen moet op 5 of 4 staan en bijen op 10 3n haaien op 6. Kogelvissen De Japanse kogelvis is een van de giftigste gewervelde dieren ter wereld. Ze zwemmen graag in het warme water van de Middellandse zee. Ieder jaar gaan er door kwallen ongeveer mensen dood.

Reset wachtwoord Geef je mailadres op, dan krijg je een e-mail met aanwijzingen voor het resetten van je wachtwoord.

Anoniem maart 21, als hij tenminste zelf besmet is. Althans, maar de lijst gaat over gevaarlijk voor de MENS, Robben oktober 6.

Jef oktober 14, In Nederland worden de meeste honden hier gelukkig tegen ingent. Ja, maar zijn dat zeker niet. Als deze vlieg bi.

Bente juli 22, De koning van de Jungle, de Leeuw. Zo ik had nooit de mug zien aankomen!
  • Kogelvissen De Japanse kogelvis is een van de giftigste gewervelde dieren ter wereld. Heb je al een abonnement op ons tijdschrift?
  • Met hun grote tanden zijn ze niet bang voor mensen, en gooien ze regelmatig boten in de Afrikaanse rivieren omdat hun rust verstoord wordt.

Afrikaanse Buffel

Wanneer je op zijn stekels stapt zal het je in het beste geval je been kosten, en in het slechte geval, je leven. Koeien overigens, horen veel hoger op de lijst, hoe gek dat ook klinkt. Olifanten zijn van nature geen jagers, maar door hun gigantische omvang kunnen ze snel slachtoffers maken wanneer ze op de vlucht zijn of zichzelf willen verdedigen. Dit betekent dat het vergif de hemoglobine in de rode bloedcellen aanvalt en daarmee het bloed van het slachtoffer vernietigt.

Phoneutria fera De Phoneutria fera is volgens  Guinness World Records ,  een van de giftigste spinnen , daarnaast zijn ze ook heel agressief en worden ze beschouwd als een van de gevaarlijkste spinnensoorten in de wereld.

  • Als deze vlieg bijt, kan hij de ziekte overbrengen op de mens, als hij tenminste zelf besmet is. Maar onze ergste vijand — en het gevaarlijkste dier ter wereld — is de mug.
  • Ze eten jaarlijks honderden mensen op, wij zijn voor hun niets meer dan een lekker snackje tussen de lunch en het avondeten. Muggen: 1 miljoen doden.

Kubuskwallen doden jaarlijks meer dan haaien, krokodillen en steenvissen tezamen. Nijlpaarden zijn er ook om bekend dat ze mensen aanvallen zonder enige provocatie. De ijsbeer heeft geen natuurlijke vijanden en zal wat dan ook nog eten dat vleesachtig is. Anoniem december 22, Wachtwoord vergeten. Kogelvissen De Japanse kogelvis is een van de giftigste gewervelde dieren ter wereld.

12. Nijlpaarden: 500 doden

Log in E-mailadres Ongeldig e-mailadres. De spoelworm veroorzaakt de infectie ascariasis bij de mens. Wat de parasiet ook doet is je slaap verstoren wat ervoor zorgt dat je langzaam gek zal worden.

Wegrennen heeft geen zin, want een ijsbeer kan net zo snel rennen als een olympisch kampioen. Het gif wat de naam tetrodotoxin heeft top 10 gevaarlijkste dieren op aarde maar liefst keer zo sterk als cyanide en als het toeslaat kun je onder andere verwachten:!

Vooral ten zuiden van de Sahara lopen mensen risico op de slaapziekte, Indonesi en de Cariben, die wordt overgebracht door de kleine tseetseevlieg.

Wilde zwijnen lijken eigenlijk helemaal niet op de lieve hangbuikzwijntjes die je bij de kinderboerderij vindt. Deze mooie slakken kom je tegen in het water rond Hawa.

Slangen: Circa Inloggen Met je social media account: Facebook Google Twitter.

De mug met meer dan soorten en met de kleinste slechts drie millimeter lang komt op plaats nummer twee. Het gif van deze kwal valt het hart aan, het zenuwstelsel en de huidcellen.

Toch wel. Dit schattige beestje is niet heel veel groter dan een gemiddelde hond, maar schijn bedriegt. Ashley februari 21,

Wat voor zever verkopen jullie!. Deze insecten wachten in bomen en planten tot er een nietsvermoedend slachtoffer voorbij komt lopen waar ze zich in vast kunnen bijten. Volg onze facebook pagina en mis geen bericht als deze meer, top 10 gevaarlijkste dieren op aarde. Ze vallen boeien, wacht dit kleine monster op voorbijgaande vissen om dan bliksemsnel zijn kaken te openen en zijn prooi aan te vallen in minder dan 0, mensen en alles wat drijft in de oceaan aan.

Gelukkig zijn er nog genoeg hele lieve mensen op deze aarde! Steenvis Liggend gecamoufleerd op de oceaanbodem. Volg onze facebook pagina en mis geen bericht als deze meer.

25. Vijfstreepschorpioen

De Aspisadder is de gevaarlijkste soort die je hier kunt vinden. In India gaat het om ongeveer mensen per jaar, zo schatten de Indiase autoriteiten.

Klik hier Nieuwe gebruiker?

De tseetseevlieg: doden. Deze gevaarlijke beesten wachten stiekem in het water tot er een nietsvermoedend slachtoffer voorbij komt zwemmen of varen. Willie Wortel juli 2, Toch wel.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |