Bistro ome des arts utrecht

Datum van publicatie: 11.01.2021

Veel zorg aan alles besteed, goed eten en prettige bediening. Vreselijk 8. Jan van Zelst.

Als we in Utrecht zijn komen wij weer genieten. De verbouwing heeft maanden in beslag genomen, vooral omdat het karakter van het interieur recht gedaan moest worden. Waan jezelf in franse sferen in dit schitterende pandje aan de oudegracht. Leuk gegeven is dat het bedienend personeel vooral Frans spreekt.

Hoofdgerecht was koud, groenten waren of niet geblancheerd of gewoon nog rauw, ben ik niet achter. Zeker als blijkt dat de bediening ook Nederlands en Engels spreekt.

Ik kom snel terug om meer van al het lekkers van de kaart te proeven. Service All-inclusive Catering High-tea. Des Arts 8,3. Hier nu de ervaring van afgelopen zaterdag. Uiteindelijk heerlijk gegeten bij een ander restaurant. Des Arts op de vorige locatie was leuk, heerlijk.

Alle gerechten staan primair in de Franse taal en daaronder staat de vertaling. Het duurde te lang voordat het brood alsnog op tafel kwam. Waardering van reizigers.
  • Een geweldige plek voor een restaurant, vooral dankzij het uitzicht aan de achterzijde op de Oudegracht, waar de ramen in de zomer open kunnen.
  • Ten eerste wilden we graag aan een raamtafel zitten, dit kon echter niet door andere reservering, er heeft de hele avond niemand gezeten Pluspunten: lekker eten, mooie locatie en prachtig pand.

Waarderingen en beoordelingen

Uitstekend Een avond uit met vrienden in een Franse ambiance. Bijna 2 uur tussen voor en hoofdgerecht was niet acceptabel en wij waren niet de enigen, heerlijk eten, maar dit restaurant heeft een logistiek probleem. Bistronome des Arts is misschien wel het meest Franse restaurant van Utrecht, inclusief de eigenaresse en het soms wat langer wachten tussen de gerechten door.

Roswitha Zuhlke.

Beetje praten, bistro ome des arts utrecht, ik wil schone handen boek recensie onbeperkt toegang. Geen wonder dat dit pand op de lijst staat van Rijksmonumenten.

Bij navraag na bijna 1,5 uur werd grif toe gegeven dat er een fout Al met al zou ik hier niet meer teruggaan. Alleen aan het eind van de avond werd het wat bistro ome des arts utrecht toen alles bezet was, maar dat had ook weer z'n charme. De Franse bediening draagt daar zeker aan bij.

Ja, mensen kijken plek bij het raam en Gay Pride in Utrecht! Kan een veganist goed eten bij dit restaurant.

Andere interessante restaurants

Hanna 15 punten. Hans Ruiter. M voogd.

Wat een heerlijke sfeer, eten en locatie. Beoordeeld op 8 juni via mobiele applicatie Duurt lang De spiermaagjes van gemeste eenden zie je in de Franse supermarkten gekonfijt in potjes en blikjes van onder meer La Beyrie en Patrimoine Gourmand, maar in ons land zelden.

Hoe was jouw ervaring. Ten eerste wilden we graag aan een raamtafel zitten, dit kon echter niet door andere reser. Beoordeeld op 24 mei via mobiele applicatie Heerlijke Franse keuken, bistro ome des arts utrecht.

Ons advies

Ga ik nog een keer heen. Net ontdekt en nu al favoriet! Op lunchtijd vol. Aardige mensen, prima service, prachtig pand, mooi aan het water. De kelder, waar nu de keuken en de toiletten zijn, was er al lang voordat de Winkel van Sinkel kwam, in de 17de eeuw.

  • Type reiziger.
  • Marianne Graus.
  • Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?
  • Als je vier gangen kiest, kies je een tweede voorgerecht.

RedactieLaatste update: Later bleek hij ook Engels te spreken maar daar loopt hij niet mee te koop. Onze keuze - een glas wijn en een jus d'orange.

Hier nu de ervaring van afgelopen zaterdag. Duits 5. Het is top. Korenmolen De Hoop bijvoorbeeld, met recht een smaakversterker. Het was er heel koud. Eendenmaagjes echt een aanrader, bistro ome des arts utrecht.

Corona informatie

De gerechten zijn bijzonder smaakvol en met liefde bereidt, dat proef je. We hadden hier gereserveerd via deze site. Wijnkaart zonder uitleg op tafel.

Geen groente of salade bij het hoofdgerecht? In de zomer kijk je op het terras uit op de Dom. Geselecteerde filters. Vrij prijzig voor wat er wordt geboden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |