Engelse stafford pups marktplaats

Datum van publicatie: 11.01.2021

Haarlem 5 okt. Ter dekking aangeboden engelse stafford met fci stamboom.

Voor mylo ben ik op zoek naar een goed huis mylo kan niet met andere honden en katten overweg voor kinderen is hij superlief kan w. Engelse stafford x Amerikaanse bulldog Voor mylo ben ik op zoek naar een goed huis mylo kan niet met andere honden en katten overweg voor kinderen is hij superlief kan w.

Amstaff Blauw, Amerikaanse Stafford pups met Stamboom We heten iedereen die geïnteresseerd is in het geweldige ras, de american staffordshire terrier, van harte welkom.

Ton Biesmans Ede. Bezoek website 18 okt. Roan Helmond.

Ter dekking aangeboden onze dekreu, een zeer mooie blauwe engelse stafford met fci stamboom vrij van l2-hga - hc en pl. Zie omschrijving 11 okt. Bieden 7 okt. Catawiki B! Breda 16 okt.

Niet Tk Engelse stafford dekreu met ervaring met fci stamboom dna vrij van ziekte ter inzage heeft al dekkingen gedaan waarvan 8 pups g.

Ter dekking aangeboden onze dekreu, een zeer mooie blauwe engelse stafford met fci stamboom vrij van l2-hga - hc en pl, dna afname.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Dogo canario Engelse stafford Hallo dit is loesje een heel energiek vrouwtje die veel van haar familie houd en het beschermd maar omdat wij hier een gezin vol h. Happy Doggy Boechout, BE. Mijn engelse stafford benson heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 12 jaar bereikt. Pups-en-zo Merksplas, BE. Te koop blauwe amerikaanse stafford pups Mooie blauwe pups 7 teefjes en 3 reutjes.

Barendrecht 7 okt. Voor meer engelse stafford pups marktplaats bericht me. Wanneer de jonge non joanna stafford hoort dat haar nicht tot de brandstapel is veroordeeld omdat ze in opstand. Zeer gezonde super stoere look engelse stafford voor de liefhebbers aangeboden voor. Bieden Gisteren? Prachtige engelse stafford pups met super goede stamboom.

Sliedrecht 21 okt. Alleen ter dekking, niet te koop!!!!!!!! Alex van der kooi Drachten.

Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e. Niet verwassen Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Levend Verleden Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn, engelse stafford pups marktplaats. Het was een bevalling volgens het boekje. Dordrecht 1 okt. Op aanvraag 14 okt. Breda 16 okt?

Pups zijn geboren op er is nog 1 reu over zijn  blauwe pups van dit super mooie koppel foto 1 de vader een xl en foto 6. Drachten Gisteren. Hilvarenbeek Vandaag. Sandra Dordrecht.

Bieden Gisteren! Thessa Manintveld Barendrecht. Voor meer info bericht me. Op aanvraag 5 okt. Voor meer info bericht me. Vanaf nu gratis met rond gefreesde hoeken nieuw. Barendrecht 7 okt.

Te koop zeer mooie forse stafford pups we zijn forse sociale en speelse pups en we zijn opzoek naar een warm mandje en lief baasje. Een zeer plezierige hond om in huis t. Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e.

Ede 14 okt. Vanaf euro. Deventer 13 okt.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |