Fotos iphone opslaan op externe harde schijf

Datum van publicatie: 18.10.2020

Nu heb je veel ruimte vrij. Voor het importeren van foto's naar de pc is iTunes Hélène Dielen 28 juni om Ik heb recent een niet LaCie gekocht en daar een backup op gemaakt van mijn gegevens op de MacBook Air.

Ik heb alle stappen net doorlopen maar ik krijg het zelf niet voor elkaar. Enog idee hoe dat kan en waardoor dat komt?

U kunt foto's naar uw pc importeren door uw apparaat aan te sluiten op uw computer en de Foto's-app van Windows te gebruiken:. Ik heb gelezen hoe ik eventueel een tweede bibliotheek kan aanmaken maar dat lukt me dus niet.

Gebruik een scanner en Fotolader  om foto's te importeren die zijn gemaakt met een videocamera. Wesley Fabry 23 februari om fred super!

Wesley ik ook. Dat kan als je een tweede iTunes library op de externe schijf maakt: Start iTunes met ALT ingedrukt, en maak een nieuwe Library aan op de externe.

De standaard bibliotheek staat bakker hillegom tuinplanten de afbeeldingen map in Finder. Op een nieuwe iPhone log je in op iCloud en Gmail en dan heb je al heel veel. Adverteren op appletips.

Importeer foto's en video's vanaf opslagmedia , zoals een harde schijf of SD-kaart, in Foto's voor macOS.
  • Wil je een foto wilt bekijken?
  • Bij jou moest daar dit staan:. Bovendien kunt u ook alle foto's op uw iPhone overbrengen, inclusief de foto's die zijn opgeslagen in Camera Roll, Photo Library en Photo Stream van de iPhone naar de externe schijf op uw Mac.

Zoek in een ander Finder-venster naar de locatie van de bibliotheek. Bij voorbaat dank voor je reactie. Je grotere archief zit dan in een aparte bibliotheek, en synchroniseert niet met iCloud.

Op het moment dat je de symbolic link verwijdert heb je het commando al ongedaan gemaakt. Hoor graag! Rachel 20 februari om Dank je wel voor je reactie. Hi, ik heb ook een vraagje.

  • Op dit moment werk ik op een Macbook air van 1 jaar oud. Groet, Stefan.
  • Beste Aartjan.

Tekenlimiet: In feite is een externe harde schijf een zeer goede keuze voor jou. Ontdek alle verborgen categorien op Netflix. Stefan 14 september om Hierboven heb ik een foutje gemaakt. Kopieer iPhone-afbeeldingen naar een externe schijf op Mac met Image Capture. Die wil ik er nu in zetten.

Video's en foto’s exporteren op een Mac via een sleepbeweging

Tot zover alles goed, alleen bij het invoeren van het commando in de terminal krijg ik de foutmelding: operation not permitted.. Ga vervolgens naar de website van Microsoft voor meer informatie over het importeren van foto's met de Foto's-app van Windows in Windows  Bij de knop exporteren is de balk diavoorstelling exporteren grijs.

Bedankt voor deze duidelijke handleiding. Hi, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Ik heb alle stappen net doorlopen maar ik krijg het zelf niet voor elkaar. Fotos iphone opslaan op externe harde schijf het terugzetten van een reservekopie geeft dit geen problemen en kun je deze gebruiken zoals je nu gewend bent. Ik zou dan de reservekopie weggooien en het opnieuw proberen.

Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, ik heb ook een vraagje.

Wil je iCloud Fotobibliotheek gebruiken?

Wat moet ik doen om dit te herstellen? Ik heb maar één fotobibiotheek. Maak uw foto's en video's beschikbaar op al uw apparaten met iCloud-foto's. Wis de schijf en formatteer deze opnieuw om deze optie beschikbaar te maken. Na de actie in Terminal krijg ik bij map Backup geen pijltje?

Die wil ik er nu in zetten. Nieuw iOS 13 macOS Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Froukje de both kind fotos iphone opslaan op externe harde schijf akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten.

Bob 11 november om hallo, als ik deze nu exporteer naar een externe harde sc. Alvast bedankt want door tekort aan schijfruimte kan ik al enige tijd geen backup meer maken van mijn iPhone. Stefan 14 september om Hierboven heb ik een foutje gemaakt.

De schijf voorbereiden

Een andere fotobibliotheek openen Als u meerdere bibliotheken hebt, kunt u hier lezen hoe u een andere bibliotheek opent: Stop Foto's.

Rachel 20 februari om Dank je wel voor je reactie. De systeemfotobibliotheek is inderdaad altijd iCloud dus worden deze opnieuw ingeladen. Wil hem graag aan iemand geven die ook een Mac heeft.

Duidelijk omschreven. Ik heb het geprobeerd met een externe harde schijf. Als iCloud gebruiker kun je jouw fotobibliotheek optimaliseren, worden sommige video's mogelijk onjuist geroteerd in de Foto's-app van Windows.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het is eenvoudig, zie deze lange handleiding  of in het kort hieronder. Methode 3.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |