Huis te koop heerlerbaan

Datum van publicatie: 31.12.2020

Op zoek naar uw ideale koopwoning in Heerlen? In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving ligt deze keurig verzorgde woning met o. Fraai, ruim, modern, prettig ingedeeld en geliefde ligging.

Bouwperiode Voor Over JAAP. Dit ruime woonhuis is mooi en ruim, heeft een garage met plaats voor 2 auto's naast elkaar en een groot perceel m². Op zoek naar uw ideale koopwoning in Heerlen? Wonen in Heerlen betekent Deze tussengelegen woning uit behoeft modernisering, maar biedt met

Basis kenmerken: SL - m - 5 kamers - eengezinswoning. Verkoop uw woning in Heerlen Wilt u juist uw huis verkopen in Heerlen, huis te koop heerlerbaan. Een bekend gebouw wat destijds in is gefinancierd met mijngelden: Het Glaspaleis, is goed bewaard gebleven. Het ligt prachtig voor de Annakerk aan geliefd Bekkerveld Fraai, mode.

Dit huis is een mooi jaren '30 voorbeeld. Deze ruime terraswoning ligt dicht bij het centrum van Hoensbroek op een prettige locatie met een parkachtige omgeving. Bongaertslaan 7 EX, Heerlen.
  • Deze woning wordt aangeboden met een Duokoop-regeling. Basis kenmerken: LS - 80 m² - 3 kamers - eengezinswoning.
  • In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving ligt deze keurig verzorgde woning met o.

Huis Klimopstraat

Rustig en kindvriendelijk in geliefd nieuw Husken in Heerlen ligt dit goed onderhouden woonhuis met oprit voor 2 auto's, 4 slaapkamers en tuin. Wandel online eens door de natuurrijke en kindvriendelijke wijken zoals Uterweg en Weggebekker. Ruim, modern en veel comfort in een vriendelijke straat. Te koop nieuw. Dit vrijstaand woonhuis met garage, grote kelder en tuin heeft een mooie ligging en de leuke sfeer van de seventies.

Een plaatje aan de rand van het Schutterspark! Prettig wonen in dit halfvrijstaande woonhuis met tuin en garage in geliefd Mariarade in Hoensbroek.

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Aangeboden koopwoningen. Bedrijfspand: Bedrijfsruimte met 2 bovenwoningen, huis te koop heerlerbaan. Omschrijving: In de woonwijk Eikenderveld te Heerlen bieden wij deze ideale starterswoning aan. Basis kenmerken: CV - m - 6 kamers - eengezinswoning.

Verkoop uw woning in Heerlen

Wacht dan niet langer en contacteer ons snel voor een Dit mooie halfvrijstaande woonhuis met lange oprit, carport, praktijkruimte in voormalige garage tuin en 4 slaapkamers heeft een mooie ligging Basis kenmerken: CB - m² - 4 kamers - benedenwoning.

Op goede locatie in Heerlen, nabij centrum deze ruime jaren tussenwoning opgedeeld in

Deze in - gerenoveerde instapklare Vrijstaande woning. Basis kenmerken: EM - m - 5 kamers - herenhuis. Twee onder n kap. Dit prachtig halfvrijstaand herenhuis uit met tuin en garage huis te koop heerlerbaan recent nagenoeg geheel gerenoveerd en heeft een mooie ligging. Zeer centraal, op loopafstand van het centrum Dit prachtige exemplaar van dit type woning moet je zien.

Cookie melding

Pleijweg 45 RE, Heerlen. Dit fraaie woonhuis in de jaren '30 stijl is goed onderhouden en heeft een zeer prettige ligging op geliefd Heerlerbaan aan de rand van Parc Dit halfvrijstaande woonhuis heeft zeer veel ruimte en brede mogelijkheden, veel meer dan je aan de voorkant zou verwachten en moet je zeker

Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Annemieke van vleuten rio Annalaan 15 CP, Heerlen. Te koop nieuw. Moet je zien. Omschrijving: In de wijk Meezenbroek te Heerlen vindt u deze instapklare uitgebouwde hoekwoning voorzien van woonkamer met overdekt terras, keuken en bijkeuken in Heerlen is een gewilde vestigingsplaats voor mensen en bedrijven, huis te koop heerlerbaan.

In de afgelopen 14 dagen is de vraagprijs van koopwoningen in Heerlen met .

Woningaanbod

Dan bent u op onze site op de perfecte plek. Tijd in de verkoop Tot 1 dag. Populaire steden. Pleijweg 45 RE, Heerlen.

Te koop verkocht onder voorbehoud. Eerste bezichtigings data zijn 26 en 27 okt a! Heel mooi. Omschrijving: Mooi beleggingsobject te koop, nabij centrum Heerlen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Basis kenmerken: LS - 80 m² - 3 kamers - eengezinswoning.
  2. Beschikbaar op.
  3. Dit halfvrijstaand woonhuis ligt erg prettig in de witte wijk van geliefd Molenberg in Heerlen, bij stadspark "Aambos".

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |