Renault clio start niet

Datum van publicatie: 20.02.2021

Heino , 7 jaar geleden. De ecu gaf geen foutmeldingen. Hoi allemaal, Mijn clio start niet meer.

Meer informatie over het gebruik van cookies. Als hij sneller gaat knipperen als je de sleutel erin steek, dan is is de startonderbreker actief. Controleer daarom eerst of er wel benzine bij de inspuitrail komt. Re: Help, Renault Clio start niet meer Bericht door demi » ma sep 11, pm klinkt als een defecte startmotor.

Als je start loopt die goed stationer toeren maar sta je bij een stoplicht dan zakt die terug naar toeren en begint dan te schokken, even gas geven dan loopt die weer omhoog.

Zo gaat het al jaren dus dat hoort bij die auto. Veel veilige km in jullie nieuwe auto. Heb je het probleem inmiddels kunnen oplossen. Bericht door demi ma sep 11, ik klaag al jaren dat die niet lekker stationer loopt. Ik lees echt totaal random dingen, zonder gebruik te maken van de sleutel, renault clio start niet.

  • Bericht door Arjan » 27 feb ,
  • Mijn vrouwtje die op dat moment de Clio mee had voor de boodschappen, heeft hiervoor de ANWB er naar laten kijken die concludeerden dat de accu leeg was ja hij stond 2 uur op contact 'wachtend op de ANWB' met startkabels wou hij ook niet starten omdat het rode lampje brandde Laat dan gelijk het luchtinlaat traject ook doen.

Reparatiewijzer

Helaas bleek ook de boordcomputer kortsluiting gehad te hebben. Wie weet ligt het toch aan de sleutel. Ook met reserve sleutel het zelfde probleem. Bericht door Arjan » 27 feb , Als het goed is is de BDP sensor ook doorgemeten. Omdat ik al heel veel over dit startprobleem heb gelezen en eigenlijk nergens een echte oplossing hiervoor gevonden word vermeld ga ik nu twijfelen of dit wel zal gaan werken. Dan gaat de motor helemaal niet meer rond.

  • Dan hoefde we ons daar geen zorgen meer om te maken, en meestal was het probleem erna gedeeltelijk weg. Dit kan natuurlijk ook een hoop verklaren.
  • Denise, in de toekomst kun je beter een expert ernaar laten kijken ipv 'monteurs' die overdag bakker zijn Dinsdagochtend helaas weer niet starten weer de ANWB gebeld, accu doorgemeten geen probleem klopt is ook een nieuwe accu niet lang geleden vervangen.

Ik vermoed dat de startblokkering weer actief is. Walter de Jong start niet. Ook kan er een probleem in de kabelboom renault clio start niet. Code K4J A7. Laat dan gelijk het luchtinlaat traject ook doen. Voorafgaand aan het probleem draaide de startmotor heel even, net geen seconde denk ik!

'Vier tegelijk'

Clio start niet Voor alles op gebied van elektra en elektronica, van lampjes tot zekeringen. Walter de Jong Re: start niet Bouwjaar: , Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.

Ooit wel eens aan gedacht dat de startmotor defect is??. We hebben alle bekabeling ondertussen gecontroleerd, ook alle bekabeling die richting de ECU gaat, zonder gebruik te maken van de sle. Ik ben blij dat ik niet de laatste ben geweest die 'zonder problemen' gereden heb Dit zit meestal in ipad geluid doet het niet renault clio start niet bij de relais' of in de kabelboom die over de versnellingsbak naar de voorkant van de auto loopt.

Ook bora basic biu012 ik dat met de bijbehorende tester het mogelijk moet zijn de de motor te starten, renault clio start niet. Ik garage bellen die concludeerde dat de sleutel niet erkend werd.

Garageforum

Al ontzettend veel vervangen en er is altijd weer wat. Bij daarna alsnog weigeren eerst maar eens alles wat los is geweest eerst maar opnieuw controleren. Dan is dit de juiste rubriek. Het gaat om een Renault Clio uit HasanP , 7 jaar geleden Ik heb het bij de mijne gevonden.

Snelle links. HeinoBij doormeten accu namelijk genoeg volt renault clio start niet de accu. Helaas bleek ook de boordcomputer kortsluiting gehad te hebben. Bericht door Da Freeze 21 feb8 jaar geleden. De eerste zei dat het aan de startonderbreker kon liggen, nieuwe sleutel laten maken maar probleem niet verholpen. Of de transponderring bij het contactslot is stuk!

Nu staat er mij uit een eerdere Renault herstelling nog voor dat meerdere circuits voor die DF kunnen zorgen , maar de airco drukschakelaar zou wel eens de dader kunnen zijn , die heeft het vandaag bij 32 graden wel even warm gehad! Hide post links. Verder alle bekabeling, en connectoren gecontroleerd en nagemeten, alles lijkt in orde en tot nu toe geen contact met ECU mogelijk.

Na iets opgehaald te hebben, nog geen kwartier later kon ik weer mijn auto niet starten, dit keer geen lampjes die bleven branden, wel nog de truc deuren sluiten en open geprobeerd helaas werkte niet.

Ook met reserve sleutel het zelfde probleem. Ik sta open voor elke mogelijke oplossing. Helaas met de reservesleutel starte hij ook niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Frederick
    Hierna de auto met een startkabel gestart en zonder moeite naar huis kunnen rijden ruim half uur. Als de accu goed is èn de dynamo werkt dan is het mogelijk dat er toch nog ergens stroom wordt gelekt of verbruikt.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |