Achtste groepers huilen niet korte samenvatting

Datum van publicatie: 22.02.2021

Daar krijgt ze te horen dat ze leukemie heeft…… Als juf Ina het aan de kinderen op school verteld zijn die erg geschokt. Elise: De beste vriendin van Akkie, is erg rustig en netjes, zit ook in groep 8, komt uit Limburg en draagt vaak nette rokjes met daaronder keurige lakschoentjes.

Jouw cijfer:. Wachtwoord vergeten? Jouw cijfer:. Gratis profiel aanmaken. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Geplaatst door bibliotheekema op juni 4, in Achtste groepers huilen niet - Jacques Vriens. Ze is Akkies beste vriendin en helpt haar door de verschrikkelijke strijd heen. Zij is de juf van groep acht. Dit is echt me lievelingsboek. Je reageert onder je WordPress?

  • Ik vond het echt zielig en grappig tegelijk!!
  • Boekverslag Nederlands Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens door een scholier 2e klas vwo 27 oktober

Samenvatting ‘Achtste groepers huilen niet’

Help je medescholieren! Ik moest wel huilen om akkie : 2 jaar geleden Antwoorden. Er zijn nog geen beoordelingen. Je reageert onder je Twitter account. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere partijen.

Elise vond het minder eng dan ze gedacht had? Achtste Groepers Huilen Niet Groetjes Sharon. Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Het verhaal speelt zich af op verschillende locaties: Bontjas zwart dames Martin Luther king school, Het ziekenhuis.

Beoordeling 0. Mijn mening is en blijft:" het is een fantastisch geschreven boek".

Schrijf een recensie

Ik heb echt gehuild. Echt waar mijn leraar vond het echt goed. Ze leeft erg mee en kan zich goed inleven in wat de ouders van Akkie meemaken.

Andere belangrijke personen. Ektorp bank ikea hoes vriend achtste groepers huilen niet korte samenvatting Akkie. Ze moet uiteindelijk accepteren dat ze dood gaat. Heb hem ook best vaak gelezen. Maar de juf had hem voorgelezen en heel veel vonden hem heel leuk en somigen gingen huilen Esther 18 jaar geleden Antwoorden.

Ze moet bestraald worden en het gaat slechter en slechter. Ik vind het boek heel leuk en de film ook 3 jaar geleden Antwoorden.

Achtste-groepers huilen niet

Ik heb deze bladzijden gekozen, omdat het de belangrijkste gebeurtenis uit het boek is. Hoi ik vind het heel mooi hoe je het geschreven hebt heb het helemaal uitgelezen en ik geef Een dikke10! Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen. We gaan naar de Intensive care, zegt Juf Ina tegen Elise.

Upload jouw samenvattingen. Grtjes 8e groeper? Het is ook fijn om te lezen dat de stoerste jongen uit de klas en bijna de grootste vijand van Akkie het zich aantrekt en het erg gemeen vindt, achtste groepers huilen niet korte samenvatting. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten.

Ik moest ervan huilen? Boekverslag Nederlands Achtste-groepers huilen niet door Jacques Vriens door een scholier 1e klas vwo 21 februari Voor meer informatie, bekijk je: Cookiebeleid! Hij is een beetje verliefd op Akkie en zij ook op hem.

Je reageert onder je WordPress.

Samenvatting

We gaan naar de Intensive care, zegt Juf Ina tegen Elise. Meld je dan nu aan! Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijkheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren.

Home Boekverslagen Boekverslag Achtste groepers huilen niet. Ja, ik vind het een zielig boek want ik heb hem net uit en mijn broer gaat naar de musical daar van. Ook lezen of kijken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Jeugdboek , Kinderboek. Je reageert onder je Facebook account.
  2. Ja, ik vind het een zielig boek want ik heb hem net uit en mijn broer gaat naar de musical daar van. Share this: Twitter Facebook.
  3. Dat kwam vooral doordat Akkie het altijd voor Elise opnam toen ze nog gepest werd met haar Limburgse accent.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |