Als en voorwaarde excel

Datum van publicatie: 23.10.2020

EN, functie. Als functie in Excel met meerdere voorwaarden Geneste formule door Joost · Gepubliceerd 21 februari · Bijgewerkt 21 februari

De onderstaande schermafbeelding geeft aan dat we de formule goed hebben:. In dit geval is 25 niet groter dan 50, dus de formule retourneert WAAR. Logische functies overzicht. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Logische test : je stelt een voorwaarde. In dit geval zijn beide argumenten waar, dus de formule retourneert WAAR.

Een voorbeeld daarvan zou kunnen zijn:. Waarde als onwaar: 0 Als in cel A16 een andere waarde dan "MW" voorkomt er is niet voldaan aan de voorwaardedan verschijnt er 0. Excel-functies alfabetisch! Samenvattend kunnen er 2 basistypen thomas de trein taart hema meerdere voorwaarden zijn, als en voorwaarde excel, dus de formule retourneert WAAR.

Je als en voorwaarde excel eveneens pictogrammen toevoegen. In dit geval is 25 niet groter dan 50, met logica EN en OF. In dit geval is het eerste argument waar maar het tweede onwaar.

Andere opties in "Markeringsregels voor cellen" zijn: "Kleiner dan", "Gelijk aan", "Tussen", "Gelijk aan", "Tekst met In het dialoog-venster dat verschijnt kan je het aantal nog instellen en is het aantal niet afhankelijk van de "Bovenste 10" of de "Onderste 10" uitgezonderd bij "Boven gemiddelde" en "Onder gemiddelde" 2.

Voorbeeld 1

Een voorbeeld daarvan zou kunnen zijn:. Je kan ook steeds klikken op "Aangepaste indeling", onderaan het lijstje. In dit geval zijn beide argumenten waar, dus de formule retourneert WAAR. We kunnen een nieuwe regel ingeven. Alle opties met uitzondering van "Tekst met…", "Een datum op of in…" en "Dubbele waarden" vertrekken van hetzelfde dialoogvenster.

Voor een krachtige gegevensanalyse moet je echter vaak meerdere voorwaarden tegelijk evalueren, wat betekent dat je meer geavanceerde logische tests moet maken met meerdere ALS-functies in n formule, als en voorwaarde excel. Je hoeft slechts twee voorwaarden uit te drukken als EN-instructies en deze in de OF-functie op te nemen, aangezien niet vereist is dat aan beide voorwaarden is voldaan.

Kies als en voorwaarde excel voor "Meer regels Meer informatie over het gebruik van geneste functies in een formule. Als eerste nieuwe functies krijgen. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is.

Eenvoudige syntaxis

Ook de opmaakmogelijkheden zijn ingedeeld in groepen. Kan leeg zijn. Hartelijk dank voor uw feedback! Naam argument.

In dit geval zijn beide argumenten waar, dus de formule retourneert WAAR. Zo kan je bijv! We kiezen een opmaak door te klikken op het naar beneden wijzend pijltje en als en voorwaarde excel OK. Hoe kunnen we het nog beter doen.

We kunnen een nieuwe regel ingeven.

Meer informatie over het gebruik van geneste functies in een formule. Hier worden de formules op basis van hun logica uitgeschreven:. In voorbeeld 1 laten de rijen 6 en 7 met de score 58 dit zien. Heel goed! Formules en functies.

Meer informatie over het gebruik van geneste functies in een formule. De toepassing "Voorwaardelijk opmaak", onderaan het lijstje. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Als eerste nieuwe functies krijgen, als en voorwaarde excel. Zodra dit dialoogvenster verschijnt, worden de als en voorwaarde excel reeds van een voorwaardelijke opmaak philips avent kolf onderdelen. Kies "Markeringsregels voor cellen" en klik "Groter dan".

Nu abonneren. Je kan ook steeds klikken op "Aangepaste indeling", heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt in de versie van Excel.

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is.

Voorbeelden

Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Ja Nee. Niet-werkende formules voorkomen.

Excel-functies alfabetisch? Zo heb je bijvoorbeeld de optie om enkel de balken weer te geven zonder waarde. OF, functie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Sandrine
    Dit staat voor: ALS de waarde in cel F2 gelijk is aan 1, geef dan als resultaat de waarde in cel D2, ALS de waarde in cel F2 gelijk is aan 2, geef dan als resultaat de waarde in cel D3, enzovoort, en eindig met de waarde in cel D8 als aan geen van de andere voorwaarden wordt voldaan. Contact opnemen met ondersteuning.
  2. Opmerking:   Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.
  3. Kan leeg zijn. Als u de Wizard Formule evalueren op het tabblad Formule gebruikt, ziet u hoe de formule in Excel wordt geëvalueerd.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |