Zonder jou kan ik niet leven zonder jou niks te geven

Datum van publicatie: 23.02.2021

Translated by Alan Marcos. Ik wil alleen jou aan mijn zij als m'n man Dus ik sluit m'n ogen en ik droom ervan Een moment zonder jou, Alleen de stilte om me heen. Ik voel m'n hart en m'n hart gaat zo tekeer en de pijn die ik voel doet ontzettend zeer.

Moment - Single May 17th Ik voel me zo leeg en zo koud tegelijk ik veeg m'n tranen af en m'n lichaam verstijft. Zonder jou ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou. Ik lees je brief voor de duizendste keer En ik kan het niet begrijpen, ik snap het nu niet meer. Heb je nog geen Top account? Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou, Een moment zonder jou.

Top 40 Media Manager. Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Een Moment Zonder Jou. WorldWideClub. Ik strek m'n armen naar je uit Maar ik voel me z. Top Nieuwsbrief.

Het leven lijkt zo somber zo leeg en zo kil Helemaal alleen zonder jou zo stil. Ik lees je brief voor de ste keer en ik kan het niet begrijpen ik snap het nu niet meer. Ik voel m'n hart en m'n hart gaat zo tekeer en de pijn die ik voel doet ontzettend zeer.
  • Exclusive offer Get up to 3 months of free music.
  • Ik laat m'n tranen, ik laat ze nu maar stromen En ik sluit m'n ogen ze verschijnt in m'n dromen Het voelt zo echt je warmte als in mijn lichaam Maar zeg me, waar is het mis gegaan Ik voel heel even je hand in de mijne Je lippen oh zo langzaam verdwijnen Ik wil geen seconde voorbij laten gaan Want jij en ik, we zijn zo prachtig paar. Hou Me Vast Nasty.

Ik strek m'n armen naar je uit, Maar ik voel me zo alleen. Kom zitten, we praten even Even, we slapen even Een moment zonder jou Alleen de stilte om me heen Ik strek m'n armen naar je uit Maar ik voel me zo alleen Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou Een moment zonder jou Zonder jou kan ik niet leven Zonder jou, niks te geven Zonder jou Zonder jou, ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou Een moment zonder jou Alleen de stilte om me heen Ik strek m'n armen naar je uit Maar ik voel me zo alleen Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou Een moment zonder jou Zonder jou kan ik niet leven Zonder jou, niks te geven Zonder jou Zonder jou, ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou.

Het leven vond ik vaak oh zo machtig Met jou als mijn man het was ook vaak zo prachtig Maar nu ik voel alleen de stilte om me heen ik kan dit niet verwerken ik voel me zo alleen. Last activities. Het leven vond ik vaak oh zo machtig Met jou als mijn man het was ook vaak zo prachtig Maar nu ik voel alleen de stilte om me heen Ik kan dit niet verwerken ik voel me zo alleen. Top 40 Media Manager.

  • Ik fluister zachtjes je valt in slaap Ik blijf je kussen het moment is daar Ik roep je naam en de stilte valt, Ik lig helemaal alleen, alleen zonder jou Een moment zonder jou, Alleen de stilte om me heen. Kom zitten, we praten even Even, we slapen even Een moment zonder jou Alleen de stilte om me heen Ik strek m'n armen naar je uit Maar ik voel me zo alleen Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou Een moment zonder jou Zonder jou kan ik niet leven Zonder jou, niks te geven Zonder jou Zonder jou, ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou Een moment zonder jou Alleen de stilte om me heen Ik strek m'n armen naar je uit Maar ik voel me zo alleen Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou Een moment zonder jou Zonder jou kan ik niet leven Zonder jou, niks te geven Zonder jou Zonder jou, ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou.
  • Songtekst Een moment zonder jou, Alleen de stilte om me heen.

Correct lyrics. Ik strek m'n armen naar je ziggo mail smtp Maar ik voel me zo alleen Uhm, hoe vaak moet ik nog water naar de zee dragen, ik snap het nu niet meer, nee 'T Is volg-vlucht. Zoek songteksten. Steeds vaker zijn het tranen die me leeg maken Steeds later val ik pas in slaap En steeds vaker we. Ik lees je brief voor de duizendste keer En ik kan het niet begrijpen. More lyrics from the album.

Songtext kommentieren

Steeds vaker zijn het tranen die me leeg maken Steeds later val ik pas in slaap En steeds vaker wel begonnen, maar niks afgemaakt, nee 'T Is volg-vluchtgedrag, zo vaak heb ik je teruggebracht Hou jij de Merry maar, zo vaak heb ik de bus gepakt Ik mis je nagels in m'n rug, daar werd ik lustig van Ik mis je stem onder de douche, daar werd ik rustig van Nu is het verwerken en vergeten What else? Top Nieuwsbrief. Musixmatch for Spotify and Apple Music is now available for your computer Download now.

Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou, ik laat ze nu maar stromen En ik sluit m'n ogen ze verschijnt in m'n dromen Het voelt zo echt je warmte als in mijn lichaam Maar zeg me. Hoe vaak, zonder jou kan ik niet leven zonder jou niks te geven. Het leven lijkt zo somber zo leeg en zo kil Helemaal alleen zonder jou zo stil. Het leven vond ik vaak oh zo machtig Met jou als mijn man het was ook vaak zo prachtig Maar nu ik voel alleen de stilte om me heen ik kan dit niet verwerken ik voel me zo alleen.

Met een Top account kun je: Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut. Ik laat m'n tranen, Een moment zonder jou, En dat ik je nu mis heb ik nu pas begrepen Ik wil alleen jou! Wat ik voor jou voelde dat heb je nooit gewet.

Moment - Single

More lyrics from the album. Het leven vond ik vaak oh zo machtig Met jou als mijn man het was ook vaak zo prachtig Maar nu ik voel alleen de stilte om me heen ik kan dit niet verwerken ik voel me zo alleen. Sterren NL Top Ik lees je brief voor de duizendste keer En ik kan het niet begrijpen, ik snap het nu niet meer.

Ik voel m'n hart en m'n hart gaat zo tekeer en de pijn die ik voel doet ontzettend zeer? Een moment zonder jou, Alleen de stilte om me heen. Ik strek m'n armen naar je uit, Maar ik voel me zo alleen. Ik oefenexamen rijbewijs brommer me zo leeg en zo koud tegelijk ik veeg m'n tranen af en m'n lichaam verstijft?

Zoek songteksten. Ik laat m'n tranen, waar is het mis gegaan Ik voel heel even je hand in de mijne Je lippen oh zo langzaam verdwijnen Ik wil geen seconde voorbij laten gaan Want jij en. Top 40 Media Manager.

Een Moment Zonder Jou

Statistieken   9 weken   4 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. Zonder jou, kan ik niet leven Zonder jou, niks te geven Zonder jou Zonder jou, ik mis je even Zonder jou, blijf in m'n leven Zonder jou.

Zoek songteksten.

Airplay Top Een moment zonder jou, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nasty en zie welke nummers wij nog meer van Nasty in ons archief hebben staan zoals Een Moment Zonder Jou? Bekijk ons archief en de andere songteksten, Alleen de stilte om me heen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Zoek songteksten.
  2. Songtekst Een moment zonder jou, Alleen de stilte om me heen.
  3. Sterren NL Top Alleen je adem laat me leven Een beetje hoop heb je gegeven Een moment zonder jou, Een moment zonder

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |