Het weer in maleisie november

Datum van publicatie: 10.01.2021

Vlucht, alle overnachtingen, transfers en nog veel meer inbegrepen. Een goede tijd als je wil reizen in een rustig Borneo met de voordelen van het hoogseizoen.

Deze periode staat dan ook als regenseizoen bekend. Landen in de buurt van de evenaar hebben vaker te maken met een plotselinge weersomslag. Valuta Maleisië In Maleisië wordt de Maleisische ringgit gebruikt om mee te betalen.

Direct vliegtickets Maleisië boeken. Wat is het netnummer van Kuala Lumpur?

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Maleisi is een 9,3. Bekijk hier alle verre reizen. Voor Maleisi geldt: het hele jaar liggen de temperaturen hoog en ook de neerslag blijft het gehele jaar het weer in maleisie november een constant hoog niveau? Weer in juli Ah restaurant actie leiden piek in het hoogseizoen in Borneo en eigenlijk de beste reistijd voor Maleisi.

Kuala Lumpur hoort bij Maleisi. De oppervlakte van Kuala Lumpur is 5?

Boordevol tips, reisinformatie en een bijzonder uitgebreide route. Je vindt er dan ook vele hotels.
  • Interessant wordt het wanneer je de hoogste berg van Maleisië, de Kinabalu, beklimmen wilt. Het gemiddelde klimaat van Maleisië , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.
  • Laatste update: 28 september om Bron: Nederlandwereldwijd. Als je de activiteiten om de buiten heen plant valt hier dus goed mee te leven.

April is een populaire tijd om naar Maleisië te reizen. Onze Reis O. De oppervlakte van Kuala Lumpur is 5. Wat is de hoofdstad van Maleisië? Herfst klimaat Maleisië sep-nov In de herfst is het in Maleisië gemiddeld 31°C. Zoals bij alle tropische eilanden is het weer onvoorspelbaar en kan het op elk moment van het jaar regenen, waarbij de weersomstandigheden vaak heel snel veranderen.

Reg en ionale verschillen Langkawi aan de westkust bezoek je best tussen november en april.

  • In de hooggelegen gebieden, zowel op het vasteland als op het eiland Borneo, is het koeler met temperaturen tussen 18 en 25 graden. Het heeft namelijk meer een gematigd zeeklimaat, waardoor het in de maanden september tot en met december soms wat meer kan regenen.
  • Oktober is een beetje een kantelmaand. Het weer aan de oostkust en eilanden als de Perhentians en Tioman beginnen langzaam aan weer op toeren te komen.

Weer in januari Waar je op het schiereiland veel zon hebt is januari niet echt een beste maand om naar Borneo het weer in maleisie november reizen? Zoals bij alle tropische eilanden is het weer onvoorspelbaar en kan het op elk moment van het jaar regenen, waarbij de weersomstandigheden vaak heel snel veranderen. Check hier de beste tijd om te boeken.

De beste plekken om in Borneo te snorkelen zijn echter Mabul Island en Sipadan. Weer in februari Februari is vergelijkbaar met januari.

De beste reistijd

Het weer is ook goed in november en maart. In augustus is het weer vergelijkbaar met dat in juli. De beste periode ligt gemiddeld genomen tussen maart en oktober.

Hallo Ties Wij gaan in september naar Maleisie en Borneo. Veel pasgetrouwde stellen gaan dan ook naar het land om te genieten van de cultuur, we promise. De hoogste gemiddelde temperatuur in Maleisi is 32C in februari en de laagste is 31C in januari.

Troebel water het weer in maleisie november dus snorkelen eind sept rondom kota kinabalu 3.

Het klimaat van Maleisië

Hoi Wim, de beste tijd om de Perhentian eilanden te bezoeken is tussen april en september. De regen is grotendeels weg en het is overwegend droog met heldere luchten en goede temperaturen. Zelfs tijdens het regenseizoen in Maleisië is dit goed te doen, doordat wanneer het regent dit altijd maar van korte duur is. Weer in augustus Nog steeds mooi weer in de grootste delen van het land.

Constante temperatuur In Maleisi is het constant heet en vochtig : verwacht het ganse jaar door temperaturen tussen de 23 en 35C. Gemiddeld is het maximaal 32C in oktober in Kuala Lumpur en minimaal rond de 24C. Niet bepaald de beste reistijd Maleisi aangezien er veel regen valt. Aan de westkust van het schiereiland zijn mei tot oktober de natste maanden. Vergelijk nu goedkope vliegtickets Maleisi. Er valt in april op 25 Dagen neerslag met het weer in maleisie november totaal van 50 mm en het is deze maand 5 Dagen droog in Kuala Lumpur.

Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.

Regenseizoen

Ook de prijzen aan omhoog. Lente klimaat Maleisië mrt-mei In de lente is het in Maleisië gemiddeld 32°C. Wat een vooruitzicht: een paar weken genieten van een vakantie in Maleisië en Borneo, misschien met een paar dagen in hoofdstad Kuala Lumpur. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Kuala Lumpur is een 9,3.

In de bergen, liggen de temperaturen overdag rond de 20 graden Celsius, maar het is er constant heet en vochtig.

Necessary Always Enabled. Het klimaat in Maleisi is tropisch: er zijn doorheen het jaar geen grote temperatuurschommelingen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Giordano
    Klimaat Maleisië augustus Gemiddeld is het maximaal 32°C in augustus in Maleisië en minimaal rond de 23°C. Boordevol tips, reisinformatie en een bijzonder uitgebreide route.
  2. Dit is een uitzondering voor de temperatuur in Maleisië, in de meeste lagere gebieden is het gedurende het hele jaar tropisch warm.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |