Mobiel google app is gestopt

Datum van publicatie: 28.11.2020

Snoeshaantje 2 jaar geleden Ga eens naar instellingen, applicatiebeheer apps selecteer Google en verwijder de updates.

Google Play.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Deze aanpassingen doe je in drie stappen:. Helpcentrum Google Play. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. U kunt de app slepen om uw opties weer te geven.

Ik heb een samsung telefoon. Groeten van Rox. Tik op Accounts Account toevoegen Google. De laatste versie installeren kan helpen om de problemen op te lossen. Maak een account aan Inloggen met Facebook of?

Dank daarvoor.
  • OnePlus 8T aangekondigd met 65W snel opladen en Hz display 15 oktober De Google Play Store-app wordt niet geopend of geladen.
  • Controleren of de Play Store helemaal up to date is?

Play Store gegevens wissen

Welkom Nog geen account? Ben je in een ander land? De melding komt ervoor als er een conflict in de software is waardoor de Play Store app niet meer naar behoren werkt. Tik op Opslag of Opslag en cache Cache wissen. Check of je datum en tijd wel goed ingesteld staan.

Meer informatie over hoe u apps opnieuw kunt installeren. Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen?

  • Reparatie nodig? Dit oplossen?
  • We wachten af. Doe een update!

SD-kaarten kunnen problemen veroorzaken als deze niet juist zijn ingesteld. Google play start niet meer op! Dit oplossen. Bij mij is het gelukt. Tik op Downloadbeheer? Ja Nee. Updates Google verwijderen bij applicatiebeheer.

Stap 1: Opnieuw opstarten en updaten

Een andere oplossing is om de gegevens van je Google Play Store te wissen. Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen? De app reageert niet. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Mobiel google app is gestopt naam, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand ah mobiel nummerbehoud veilig is om te downloaden.

Wedden dat hij nu wel opent. Als geen enkele andere optie werkt en je het bijna opgegeven hebt dan is er nog een laatste redmiddel: de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Volg deze stappen:.

Meer informatie. Meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met een ontwikkelaar. Opmerking: Als uw apparaat Android 2. Zo los jij het op! Controleren op Android-updates Open de app Instellingen op uw telefoon.

Wist je dat, na het verwijderen van de updates en het legen van het cache geheugen. Als je vlak voor je problemen met de Google Play Store app een nieuwe app genstalleerd hebt dan is het mogelijk dat deze app in de weg zit. Vivo gaat officieel smartphones verkopen in Europa tuigje kinderstoel kruidvat oktober Enkele apps vallen uit, er kan niet meer worden ingelogged en er zijn whatsapps verdwenen!

Ik krijg de melding van play store zodra ik het toestel aanzet. Helaas te vroeg gejuichtiedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt op, mobiel google app is gestopt. Mobiel google app is gestopt op Uitschakelen of Opnieuw opstarten als dit een optie is.

Weet jij het antwoord?

Hi Oscar, dat klinkt inderdaad niet best.. Geantwoord op om Héél irritant! Een ramp 5 minuten en weg is de app.

Google Play opnieuw installeren werkt niet. Dit is niet iets wat je zomaar doet, alle gegevens worden dan van de smartphone gewist. John says:.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je geen verbinding met het mobiele netwerk of Wi-Fi hebt dan werkt de Google Play Store niet naar behoren.
  2. De Google Play Store-app crasht nadat deze is geopend. Probeer dat maar eens.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |