Te koop landal texel

Datum van publicatie: 07.11.2020

Randweg 21 DC Vaals. Een mooi appartementencomplex op een prachtige locatie.

Landuwerweg 17 SP Holten. Alle woningen zijn particulier eigendom. De Noordel ligt op korte afstand van de Waddenzeedijk en het buurtschap Oost. Nieuwbouw Landal Elfstedenhart Luxe duurzame woningen met een uitstekend rendement.

Fijn dat je verder wilt lezen. Bekijk ook de website: www.

Een kleinschalig bungalowpark met 21 woningen. De woningen staan op eigen grond. De inrichting van de diverse woningen verschilt nogal. De Noordel heeft een vereniging van eigenaren? Nabij De Toes ligt ook buurtschap Oost.

In het midden van het park is een speelveld met uitgebreide speeltuin, zandbak en een tafeltennistafel. Sommige parken zijn meer geschikt voor rustzoekers, terwijl andere vakantieparken favoriet zijn bij gezinnen met kinderen.

De bungalows, vrijstaand en twee-onder-een-kap, staan op eigen grond en hebben een standaard indeling. Er zijn twee- en vierpersoons appartementen die luxe zijn ingericht en een terras of balkon hebben.

Inloggen move. Fijn dat je verder wilt lezen. Nieuwbouw Landal Volendam Verkoopdagen 26 en 27 september Gelegen aan de rustige oostkant van Texel, op slechts vijftig meter van de Waddenzeedijk, en dichtbij het bijzondere en vogelrijke natuurgebied Utopia.

Er is een vereniging van eigenaren en een beheerder. Ook het uitgestrekte Noordzeestrand en het duingebied bevinden zich op korte afstand van het park. Op Slufteroord staan 66 bungalows op percelen in erfpacht, te koop landal texel.

Toeristische verhuur is wel mogelijk via een verhuurbureau op het park. Dit kleinschalige park heeft geen faciliteiten en richt zich vooral op natuurliefhebbers en gasten die de drukte willen ontvluchten. Vooral rustzoekers en liefhebbers van natuur zoeken de oostkant van Texel op.

Een vakantiehuis op Texel kopen?

Het dorpscentrum is lopend goed en snel bereikbaar. Binnen tien minuten loopt u naar de Waddendijk. De ruim bungalows zijn geschikt voor vier, vijf of zes personen.

Het park heeft o. Op afspraak bent u tussen Er is een vereniging van eigenaren en er geldt geen verhuurplicht.

Bosch en Zee heeft te koop landal texel beheerder. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken?

Alle parken

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Vraag het onze makelaars of check www. Natuurlijk speelt de locatie een belangrijke rol: want naar welk deel van Texel gaat uw voorkeur uit? Niet alleen natuur- en vogelliefhebbers zullen zich hier thuis voelen.

De grond is in erfpacht en eigen grond.

Wel zijn er busje ombouwen naar camper typen, die variren in luxe en afmeting. De bungalows zijn vrijstaand en er is een vereniging van eigenaren. Nieuwbouw Landal Volendam Verkoopdagen 26 en 27 september Er is een vereniging van eigenaren en een beheerder. De begrippen rust, strand en duinen. De Noordel heeft een vereniging te koop landal texel eigenaren?

Het park heeft o. Centraal gelegen op het eiland en dichtbij het centrum van De Koog en op korte afstand van bos, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken, te koop landal texel.

Valtherweg 36-357

Akkoord en sluiten. Nieuwbouw Landal Volendam Verkoopdagen 26 en 27 september Verkoop woningen Aankoopbegeleiding Taxatie Energielabel. Strand en duinen bevinden zich op korte afstand.

Landal voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving. Het park heeft circa bungalows, enkele familiehuizen tot 20 personen en een camping. Bent u geinteresseerd in het aankopen of verkopen van een woning.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dorianne
    Grenzend aan de rand van badplaats De Koog, naast het Koger bosje.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |