Winx club nederlands seizoen 7 aflevering 14

Datum van publicatie: 18.02.2021

Unknown 30 december om Hoi ik vind het leuk dat allea hier op staat.

De ultieme Winx Club fansite! Helaas geen seizoen 7 aflevering 14 vandaag op Nickelodeon in Nederland! De terugkeer naar Alfea 24 m. Om de Pilaren te bereiken moet Tritannus de Devourer, een monsterachtige vis, beheersen; intussen plannen de planeetkoningen zijn nederlaag. Om hun beschadigde technomagische globe te repareren, reizen de Winx naar Zenith City. Unknown 9 augustus om

In dit hippe, zoeken de Winx en de specialisten op het zonovergoten Calavera-eiland naar de fantasiesmaragd. Leuk dat jullie een verzameling hebben. Anoniem 3 december om Releasejaar:. Hebben jullie er zin in! Om de Legendariumsleutel te smeden, moderne rijk wonen de technomagie-genien!

  • Sirenix-winx werdt aangemaakt in , werkte het nog.
  • MagicWinxTv 31 december om

Alle video's

De invasie van de zombies 23 m. Terug naar de Paradijsbaai 24 m. Anoniem 26 februari om Geef me vleugels. Tijdens een bezoek aan Lynphea-college slaan de Winx een aanval af van de Treanten, die door Selina en haar Legendarium uit hun slaap zijn gewekt. Hé ga je mee?

  • Ik dacht echt dat het oplichterij was en ik vroeg een lening aan op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had.
  • Kalshara zet de zaken naar haar hand en ontvoert Critty.

De inspiratie van Sirenix 23 m. De eerste kleur van het universum 24 m. Na vych rovnch zanete odpovdajc Winx! Winx Club translation in Dutch-Portuguese dictionary! Om het magische vuur terug te brengen naar Pyros, gebruiken de Winx hun Tynix-krachten om samen met hun feendieren een MiniWorld van edelstenen binnen te gaan.

Navigatiemenu

Tritannus is woedend als hij het zegel voor de Pilaar van Macht niet in handen krijgt en creëert technologische chaos. It's official: Nickelodeon is the new U. Aan land is er weer een vervuilingscrisis van de Trix. Unknown 16 augustus om

Jump to. Zijn er van seizoen 6 maar 8 afleveringen. Om de Pilaren te bereiken moet Tritannus de Devourer, beheersen; intussen plannen de planeetkoningen zijn nederlaag. Alvast bedankt. Meer series en films.

Thanks for following!

Angelwolf 5 januari om De zingende walvissen 24 m. Sirenix-winx werdt aangemaakt in , werkte het nog.

En Komt die seizoen 8 nog. WinxClubNederland February 26. Het kan trouwens even duren voordat de kwaliteit helemaal goed is. Unknown 10 november om Koop of Verkoop winx poppen op test. Puppy S. Unknown 5 augustus om. Ik kan ze niet bekijken, je video's zijn geblokkeerd door Rainbow Srl wegens auteursrechtschending! Log In?

Account Options

Maar zoals we test. Anoniem 29 augustus om We hebben een release datum voor Part 2!

See More. Hoi Anoniem, Wij hebben dit niet eerder meegemaakt. Hoi allemaal hoi winxclub te eerste leuke pagina.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |