Black tan konijn fokker

Datum van publicatie: 23.02.2021

Deze liefhebbers waaronder de fokker Purnell uit Cheltemham besloten zich specifiek op deze kleur toe te gaan leggen. Geef verder elke dag een beetje konijnenkorrels als krachtvoer.

Tan konijn voedster een tan konijn is van oorsprong een engels konijn en in in nederland erkend. Dit werkt ook goed als je konijn bijvoorbeeld een ontstoken oogje heeft.

Black an Tan. Hallo, wegens genoeg nafok doen we enkele rammen en 1 voedster weg van de black and tan konijnen de kleuren zijn blauw en zwart bl. Feh tan ram kleurdwerg Mooie ram goed op kleur.

Nieuwkoop 19 jul. Het is een dier met veel pluspunten! De fokker Purnell uit Cheltemham kruiste een aantal 'Black and Tans' met de Belgische Haas waren zijn konijnen weliswaar dieper van kleur, black tan konijn fokker, maar ook langer en wat slanker van bouw. Geboren voorjaar Gaarne beetje in de regio. Daarna moet het nog even een beetje gewassen worden ook met nat wc-papier.

Ze mogen v. Roggel 19 okt.

Navigatiemenu

Het is wel aan te raden om je konijn toch een beetje gevarieerd te laten eten zelf geef ik ze om de 2 dagen ongebrande pinda? Geef de konijnen een tochtvrij, rustig plekje in de tuin. Een zeer respectabele leeftijd voor een konijn.

Voeding: Vers water: Elke dag moet het konijn vers water krijgen om in oud water zich ziekmakende bacteri? Blauw- kleurige tans hebben blauwe ogen.

  • Hengelo 16 sep.
  • Lief Black and tan konijntje Lief black and tan rammetje komt uit 2 black and tan dwergen, maar is zelf wat groter.

Pas een tiental jaren later ontstond de buine Havanna Tan. Prachtige Black en Tan voedster van juni Weer later in onstond de Tan in Lilac black tan konijn fokker. Gaat het hok al naar een aantal dagen stinken, of poept en plast het konijn niet meer op dezelfde plaats dan is het tijd om het hok schoon te maken! Dit populaire konijnenras is ontstaan in de 2e helft van de 19e eeuw in Engeland. Zelf verkoop ik ook Tans als ik er op overschot heb, black tan konijn fokker.

Welkom op de webpagina van de Nederlandse Tan konijnenfokkers vereniging

Als laatste nog even een tip! Prachtige Black en Tan voedster van juni Bieden 8 sep. Roggel 19 okt.

Tekoop wegens inkrimping! De hele stal bruine tankonijnen. Johan Wehl. Het is een dier met veel pluspunten. Moeder konijn is een kleinblijvend dwerg konijnt.

Te koop belgische haas, black en tan. Het is geen goed idee om een konijn bij cavia's of kippen te zetten. Hallo, wegens genoeg nafok doen we enkele rammen en 1 voedster weg van de black and tan konijnen de kleuren zijn blauw en zwart bl.

Geef verder elke dag een beetje konijnenkorrels als krachtvoer.

Het zijn rammen en mogen verhuizen. Tan ram Te koop jonge tan ram. Konijnen zijn groepsdieren, dit zorgt er tevens ook voor dat er overtollig vocht wordt afgedreven. Inclusief boekje. Konijn black tan konijn fokker koop, vo. Ook is een stukje knolselder nu en dan een lekkere en gezonde traktatie. Weet dat de dieren minstens 6 weken oud moeten zijn. Bruine tan raskonijnen De hele stal bruine tankonijnen. De konijnen zijn.

Verder strekt het Tan zich vanuit de buik uit op enkele, wat langere haren, spitsen genoemd, tot op ongeveer de helft van de zijkant en achterhand. Voeding: Vers water: Elke dag moet het konijn vers water krijgen om in oud water zich ziekmakende bacteri?

Roggel 19 okt. Herkomst :.

Doop een watje in de thee en maak de vacht schoon. Eerste konijn op de foto is een 1,5 jaar oud en foto half jaar oud.

Black tan konijn fokker Tan van tegenwoordig is een combinatie van de twee: hij heeft de kleur van het Cheltenham-type en de lichaamsbouw van het Brailford-type.

Goed om te weten:

Comments

  1. Martijntje
    Te koop belgische haas, black en tan.
  2. Herkomst :   Dit populaire konijnenras is ontstaan in de 2e helft van de 19e eeuw in Engeland.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |