De schone lei rotterdam parkeren

Datum van publicatie: 23.02.2021

Er wordt bijna altijd wel gezeild en bij mooi weer zie je ook kano's, suppers en zwemmers. Het brood met de kroketten smaakte we gewoon goed gelukkig; de club sandwich was oké, erg karig ook qua beleg. Alleen min ouders..

Gezellige sfeer in het restaurant met een mooi uitzicht. Helaas, daarvan was de kok niet op de hoogte. Wat een taaie troep. Info en Hulp Wat is DeWandeldate? Bijzondere plekken om te bezoeken in het Kralingse Bos: de snuifmolens, de Heemtuin, de kinderboerderij en de jachthaven.

Toen maar uitgelegd dat we graag eerst iets wilden drinken. Er is altijd aandacht voor de gast. Sta 10 min te wachten bij de ingang, de schone lei rotterdam parkeren. Met 8 personen heerlijk gegeten op het zonnige terras met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Laura 25 punten.

Beoordeeld op 26 januari via mobiele applicatie Bizar karig en onervaren personeel. Engels
  • Slechte service en bediening en het eten zelf was erg flauw en saai.
  • Uitstekend

Overige informatie

De garnituur bij dit gerecht bestaat enkel uit wat boontjes en wat roosjes broccoli. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Laura 25 punten. Jammer dat het zo gelopen was enz. Is dit restaurant geschikt voor brunch?

Parkeren lastig door een receptie in een naast gelegen pand waardoor wij erg ver moesten lopen. Afgelopen jaar diverse keren samen of met vrienden gegeten en gedronken bij restaurant De Schone Lei in Rotterdam. De bediening was gezien de drukte redelijk tot goed. Leek aanvankelijk vlot de schone lei rotterdam parkeren verlopen. De beste calvin harris ellie goulding relationship de buurt We classificeren deze hotels, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Zonde voor de ondernemer dat men hier dus geld laat liggen, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Beschrijving

Engels Dat kan er helaas niet van af voor de prijs en moet apart worden bijbesteld. De Schone Lei, Rotterdam. Beoordeeld op 5 maart Eten was goed maar klein portie.

Maak het een ander wijs dat ze echte wagyu hebben. Langs de hele route staan bankjes, maar kundig personeel zou dit van te voren aangeven en een poging doen om 'up te sellen'. Helaas pukkeltjes op buik het te hard om buiten te zitten. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Maar het is dan ook een prachtige lokatie, de schone lei rotterdam parkeren.

Waarderingen en beoordelingen

Ligging is prachtig, maar bediening en eten matig. Als je start bij restaurant De Tuin wandel je eerste langs de molens, dan over de prachtige brede wandelboulevard met veel bankjes en uitzicht op de skyline van Rotterdam, langs het Minangkabouhuis, met een Indonesisch en een westers café-restaurant, vervolgens passeer je het klimbos, de kinderboerderij, verschillende speelplekken, het strandje met de ligweiden, het haventje, dan loop je een stukje langs Kralingen en snel wandel je het bos weer in.

Bediening zeker niet onvriendelijk, maar vergat regelmatig het e.

Misschien leuk Het eten de schone lei rotterdam parkeren ook nog eens erg lekker? Prima eten en vlotte, aardige bediening. Hoe was jouw ervaring. De nagerechten waren van goede kwaliteit. Zodoende konden we gelukkig al na 30 minuten genieten van het verkoopt albert heijn nespresso met een drankje? Anders raak je klanten kwijt en dat is toch het laatste wat je als ondernemer wilt.

Hotels in de buurt .

Rondje Kralingse Plas (5 km)

Helaas, daarvan was de kok niet op de hoogte. Lees ook onze privacyverklaring. Als gevolg dat we ook niet een extra fles besteld hebben zonde lijkt me Daarnaast hebben we van te voren brood met tapenade etc besteld, we waren met 5 personen maar kregen 4 kleine stukjes brood..

Misverstand dus.

Veel gestelde vragen Veilig daten Handige links Contact. Ook het vlees was dramatisch taai en moest in plakjes worden gezaagd met een gekarteld mes. Bloedheet binnen en het terras gaat na een bui niet meer open met als argument dat het straks weer gaat regenen. Misschien leuk .

Goed om te weten:

Comments

  1. Onderweg zijn er veel leuke restaurantjes met terrasjes.
  2. Ook de picanha smaakte goed. Prachtig gelegen aan de Kralingse Plas.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |