Felicitatie geboorte dochter christelijk

Datum van publicatie: 11.01.2021

Je hebt in elk geval geweldige ouders uitgekozen. Heel veel geluk Met jullie kleine uk! Psalm

Als een heel teer scheppingswonder heeft God jou aan ons gegeven In een wereld vol van vragen is jouw leven bij ons begonnen. Zeg mama? Zo weet hij of zij ook dat hij niet vergeten wordt. We hebben zo lang op jou gewacht. Betekenis: Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby. Al leef je nog onbewust en weet je nog niet van gisteren of morgen Toch ben je als een kostbaar pand reeds in Gods handen geborgen.

Je zieltje is nu smetloos rein en van de lieve Heer Bewaar het goed en zorg ervoor dat het steeds heel mooi mag zijn Er zijn zoveel mooie dingen in het leven Zoveel dingen die je verbaasd doen staan Maar het mooiste wat God je kan geven Is een nieuw leven, in de moederschoot ontstaan Jouw kleine leven is al door Hem gezien vanaf het kleinste begin ben jij door Hem gemaakt wij willen zo voor jou zorgen dat jij ook Hem gaat zien en Zijn Vaderliefde in je hart draagt Een kind, een wonder zo klein en zo bijzonder Stil is ons hart bij dit zo grote geschenk Dank aan U, God van al het leven dat U ons dit kindje hebt gegeven God, dit kind ons toevertrouwd zo pril, zo krachtig, haast zuiver als goud onwetend van de wereld waarin het komt te staan help ons samen met U verder te gaan Kind'ren zijn toch een gave van de Heer Een taak, een opdracht, moeilijk te dragen Maar soms zo vol geluk, dat je moet vragen: Wie ben ik, dat ik dat mag doen, o Heer?

Meestal zal dit gaan om een christelijke geboorte felicitatiekaart of christelijke wenskaart geboorte! Al missen felicitatie geboorte dochter christelijk je gezelligheid ontzettend. Grote broer of zus worden is best een beetje spannend? Een pareltje, uit Gods hand aan ons toevertrouwd. Kijk eens tussen onze teksten en gedichten voor geboortekaartjes of kies voor het volgende gedichtje.

Toegevoegd aan je collectie

Bekijk hieronder de felicitatie teksten die u op een geboortekaartje kunt zetten om iemand te feliciteren met zijn of haar pasgeboren kind, het kan erg bijzonder zijn als iemand geboren is op bijvoorbeeld nieuwjaarsdag , kerst of een andere feestdag.

Het wonder van een heel nieuw leven mochten wij voor het eerst beleven Woorden schieten ons tekort daarom enkel: Dank U, God! Een nieuw leven door God ons gegeven. Hopen op verlangen naar wachten op jouw komst beleefden wij het wonder van Gods liefde door jouw komst. Al leef je nog onbewust en weet je nog niet van gisteren of morgen Toch ben je als een kostbaar pand reeds in Gods handen geborgen.

Gods zegen toegewenst in de zorg laptop scherm draaien jullie mooie gezin, felicitatie geboorte dochter christelijk. Elke dag. De islam heeft een bekende smeekbede, U doorgrondt en kent mij want in de moederschoot ben ik door u geweven U bent oneindig groot, de dua voor geboorte.

Dank U Heer voor dit nieuwe leven dit kind felicitatie geboorte dochter christelijk U aan ons gegeven houd Gij Uw hand nu en voortaan zegenend over haar bestaan. Heer, zo mooi ben jij.

Babyblog’s favorites

Twee Tweeling Twee unieke mensjes Geschapen naar Gods beeld. Zo klein als je bent Zo groot is het wonder van leven Niemand heeft je tot nu toe gekend behalve God, Hij heeft je ons gegeven.

Weet je nog dat jij je zoontje Ruben zou noemen en ik mijn dochtertje Louise? Zo blij zijn wij nog nooit geweest!

Moeder van drie kids poseert in intieme fotoshoot. Het wonder is groot en jij zo klein. Dit kind, dit nieuwe leven Door God gegeven En uit liefde geboren Is mr dan een kind: Een mens als nooit tevoren Heer, felicitatie geboorte dochter christelijk. Voor Bijbelteksten zwangerschap willen we je naast dit overzicht met Bijbelteksten geboorte ook wijzen op ons overzicht met Bijbelteksten zwangerschap.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Lucas. In liefde ontvangen met vreugde verwacht heeft God ons diepst verlangen op Zijn tijd in vervulling gebracht.

Nog veel meer geboortegedichtjes

Lieve [Naam-Baby], wij zijn gelukkig nu je er bent en dankbaar voor dit grote Godsgeschenk. Papa en mama zorgen goed voor jou Klein kindje, slaap maar stil Wij weten dat God ook altijd Zo voor jou zorgen wil.

Meer dan Inloggen op account E-mailadres. Klein ben je in deze wereld als een zandkorrel langs het strand Maar God heeft jouw naam al geschreven in de palmen van Zijn Vaderhand.

Vervuld werd ons verlangen, felicitatie geboorte dochter christelijk, aan U is alle eer. In liefde ontvangen met vreugde verwacht heeft God ons diepst verlangen op Zijn tijd in vervulling gebracht! Als niet Een Zijn vleugels wijd over je houdt uitgespreid? Matthes Als wij haar enzoknol minecraft survival 10 zien liggen felicitatie geboorte dochter christelijk lief, moeder.

Last updated: vrijdag 3 april Vandaag heeft God ons een geschenk gegeven het mooiste dat Hij ons ooit geven kon Wij ontvingen uit Gods vaderhand nieuw leven vandaag schijnt in ons beider hart de zon Een welgeschapen kindje werd geboren je bent nu vader, zo teer en klein doet dit ons beseffen: Dit kan alleen Gods wonder zijn.

Advertentie

Zo weet hij of zij ook dat hij niet vergeten wordt. Wel nee hoor, want weet je, toen jij nog niet geboren was, moest jij daar nog mee wachten. Kleertjes strijken, kleertjes vouwen, we weten nu voor wie ze zijn!

Hij schiep de bloemen en de dieren. De Bijbeltekst wordt veelal gebruikt voor op een geboortekaartje, maar soms ook wel eens voor op de babykamer.

Een geschenk uit Zijn hand aan ons gegeven Samen hopen wij jou liefde, een thuis te geven, felicitatie geboorte dochter christelijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het is natuurlijk extra speciaal als bekenden een meerling krijgen! Jij bent voor ons een gift van God Waardevol en klein Wij weten dat, waar je ook gaat Zijn hand op jou zal zijn!
  2. Account maken. Algemene voorwaarden.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |