Hoeveel kost overtocht naar texel

Datum van publicatie: 13.01.2021

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Lees meer

De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Verblijfsduur Weekend. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Reserveren is niet nodig. Per voertuig naar of van Texel reizen?

De eerste boot gaat al om 6. Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op hoeveel kost overtocht naar texel hoofdkantoor op Texel. Per voertuig naar of van Texel reizen. Op Texel kunt u heel veel zien en doen. De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom.

Kijk dan naar Over Texel. Accepteren Lees meer Noodzakelijk Noodzakelijk.
  • De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.
  • Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel?

Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden. Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er incidenteel een wachttijd ontstaan. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal! Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel.

Bouwjaar: Afmetingen: ,4 meter lang, 26,9 meter breed diepgang 4,4 meter Capaciteit: auto's, 1.

  • Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso.
  • Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.

Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso. Accepteren Lees meer Meer informatie vindt u op de website van Teso. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Dan kunt u een ticket hoeveel kost overtocht naar texel via de website van Teso, of bij een van de ticketautomaten.

Bootinformatie voor voertuigen

Bootinformatie voor voertuigen Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. Het is in beginsel toegestaan om de hond tijdens de overtocht onbeheerd in de auto te laten, mits de hond niet uit de auto kan springen. Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart.

Texelstroom Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je parkeren op Texel. Beleef de seizoenen op Texel. WhatsApp ons.

Teso Texel

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar. Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel ooit verbonden was met het vasteland.

De laatste boot vertrekt altijd om De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt 1x per uur. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren.

Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, of bij een van de ticketautomaten. Kijk voor de actuele vaartijden op www. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar. Accepteren Lees meer Hoeveel kost overtocht naar texel Noodzakelijk.

Wat kost het?

Lees alles over Parkeren op Texel. Tijdens het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties kan er incidenteel een wachttijd ontstaan. Per voertuig naar of van Texel reizen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel.

Geen ramp, hoeveel kost overtocht naar texel, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Gratis parkeren voor de boot naar Texel kan op de veerhaven van Den Helder naast de terminal. De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Goed om te weten:

Comments

  1. Er zijn geen wachttijden voor de veerboot naar Texel.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |