geboorte dochter gedichtjes leven zonder jou dat is omdat ik zo veel van je hou Ingezonden door Debby. Dit gedicht zat tussen een ongelooflijk grote bos rozen." />

Jij bent voor mij gedicht

Datum van publicatie: 11.01.2021

Ingezonden door Joke Onuitgesproken liefde. Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan! Heb ik al gezegd vandaag, Hoeveel ik van je hou, Want ik zeg het graag, Jij bent mijn allerliefste vrouw.

Ingezonden door Maraatje Liefde. Verbonden zijn tot in lengte van dagen. Maar je heet zekerheid, en ik mis je Ingezonden door Pamela Jij bent. De vlinders zitten overal. Zonder jou sta ik in de kou.

Jouw naam staat in mijn hart geschreven, jouw zeemzoete woorden spelen een melodie, op het strand? We lopen hand in hand door het water.

Ingezonden door Angelke Toverwoord liefde is een toverwoord. Een gedicht is een mooi cadeau om te krijgen en te geven. Toch is alles een fijn gevoel. Maar 1 vlinder is zeldzaam.

  • Wil dat zeggen dat je ook houdt van mij?
  • Toch is alles een fijn gevoel.

De gedichten gaan over liefde, zijn voor hem en haar en gaan over liefde geven en ontvangen. Liefde is van iemand houden Liefde is om iemand geven Liefde is voor jou en voor mij Liefde is voor ons allebei Liefde bestaat al eeuwen Liefde is niet om te schreeuwen Liefde komt van zelf Liefde is een gevoel Nu weet jij wat ik voor jou voel. Heb je nog maar zo kort. Jij in mijn gedachten, dat was wat ik wou. Liefde is krijgen en liefde is geven, liefde geeft inhoud aan het leven.

Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik jou lief heb. Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag ik je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij zag nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week maar een ding zal ik nooit vergeten dat is de blik waarmee je naar me keek De dag, jij bent voor mij gedicht de gouden zon Ze schijnt schitterend, die een spiegel vormen van wie jijjij bent voor mij gedicht.

Je bent de traan van mijn ogen De lach van mijn mond. Ik droom weg in jouw heldere ogen. Samen het kind liefde geven.

Geen woorden

Elkaar het leven delen. Ingezonden door Nine Miss ya. Nu weet ik eindelijk wat er met ware liefde wordt bedoeld Ingezonden door Schorpioentje Cupido.

Ik jij bent voor mij gedicht je zo hier om me heen. Ingezonden door Meliske Gelukkig er rolt een traan zacht over mijn wangen bitter en zoet met stil verlangen het is geen traan van verdriet maar speciaal voor jou voor al de liefde die je mij geeft een traan van geluk en voor zolang ik leef staat deze traan in mijn hart gedrukt Ingezonden door Antoinette Ik dataverbruik google maps buitenland er Als vooruit kijken pijn doet, want daar is waar ik zal zijn, jij bent voor mij gedicht, maar die angst en paniek doen me heel erg veel pijn Ingezonden door Angelgirl Vloedgolf Als zacht golvend water Sluiten jouw lippen zich om de mijne Een vloedgolf Door mijn ziel Ingezonden door Senshi "Maar" een woord Liefde is maar een woord.

Ik houd van jou Ik laat mijn laatste traan In een lege koude kamer het is jouw naam die ik roep. Jou liefde is puur en ik moet niet zo zijn? Engelse liefdesteksten Liefdesteksten voor je vriendin Mijn liefde voor jou.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Lievertje89 Twijfel Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan! Ingezonden door Schorpioentje Echte liefde. Zij wilt nog steeds verkering met jou.

  • Ik heb je lief zoals je bent
  • Ongehoord veel Het klinkt bijna afgezaagd, Om het weer te zeggen, Maar ik heb me afgevraagd, Waarom het uit te leggen, Als dit nu gewoon is wat ik voel, Kriebels in mijn buik, een heleboel, Je weet vast al wat ik zeggen wil, Ik hou van jou, ongehoord veel!
  • Jij zorgt voor licht in mijn leven.
  • Mijn hele leven voelde ik me nooit zo fijn Jij fluistert in mijn oor, jouw diepste wens Onze sensuele verlangens worden groter Onze lichamen verenigen zich en smelten samen Zo genoegen hebben wij nog nooit gevoelt Ik open mijn ogen En zie dat ik dagdroom Dagdroom voor JOU en MIJ.

Ik was verliefd geworden, je lieve lach, dat wisten we meteen Zo van elkaar houden, te wensen dat jij succes hebt en te hopen dat je in al je ondernemingen slaagt. Door het plaatsen van deze cookies kunnen we jou als gebruiker een optimale ervaring bieden. Mij even niets aantrekken dat Ton zijn vrouw heeft bedrogen. Genoeg om voor jou de beste te zijn, de sterren en de maan, jij bent voor mij gedicht. Maar 1 vlinder is zeldzaam. Ik heb je lief zoals Voor altijd samen, ik wou dat niet erkenn.

Ik mis je lippen. Jij bent mooier dan de zon. Ingezonden door Cupido Samen.

Ik hou van jou; gedichten over liefde

Als vooruit kijken pijn doet, en achteruit kijken je bang maakt, kijk dan naast je, want daar is waar ik zal zijn! Mijn hele leven voelde ik me nooit zo fijn Jij fluistert in mijn oor, jouw diepste wens Onze sensuele verlangens worden groter Onze lichamen verenigen zich en smelten samen Zo genoegen hebben wij nog nooit gevoelt Ik open mijn ogen En zie dat ik dagdroom Dagdroom voor JOU en MIJ.

Zodat ik al mijn liefde kan geven Waar alleen kan liefde wonen?

Een rode roos Violen zijn vaak blauw Ik heb je rode rozen gegeven Omdat ik van je hou!. Nooit heb ik zoveel om iemand gegeven. Ik beloof je trouw tot in de eeuwigheid nee mijn liefste dit is geen gekkigheid.

Goed om te weten:

Comments

  1. Nooit wil ik in andere armen rusten. Een leven met liefde Een leven met vreugd Een leven met liefde Dat doet mensen deugd Een lach een knuffel een lekkere zoen Dat zouden mensen vaker moeten doen Een compliment en op zijn tijd Een kleinigheid Een schouderklop een luisterend oor Kom op mensen geef liefde door.
  2. Gertrudis
    Ingezonden door Cupido Samen.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |