Op mn monnie betekenis

Datum van publicatie: 09.01.2021

De video van Op Me Monnie werd in twee weken tijd meer dan 5 miljoen keer bekeken. Op Youtube werd de originele versie door Famke Louise tot eind bijna dertien miljoen maal bekeken, en de akoestische versie ruim twee miljoen maal. Ze rijgt miljoenen streams aan elkaar op Spotify en YouTube.

Zometeen zit ze live in de uitzending van Daniël Lippens om te praten over haar eerste hit Op Me Monnie, het meest besproken liedje van het moment. De remix behaalde de 7e positie in Tipparade van de Nederlandse Top 40 en de 2e positie in de Nederlandse Single Top En over die videoclip heb ik dus wat te zeggen.

Op je monnie zijn? Categorie : Single uit Nee dus, maar niet iedereen neemt de nieuwe, met autotune ondersteunde aspiratie van Famke Louise serieus. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.

Dat is wat het internet teweeg heeft gebracht en wat Famke Louise volgens mij ook laat zien: alles kan. Een van hen is de helblonde jarige Joost Klein, op mn monnie betekenis, om daarna een andere creatieve droom na te jagen en een nieuwe inkomstenbron aan te boren, beter bekend als EenhoornJoost. Of wat er van over is tenminste.

Wil je tekst op mn monnie betekenis of een video fragmentfoto of illustratie gebruiken. Zo lijkt een nieuw carrirepad te ontstaan: eerst een grote fanbase opbouwen op YouTube en sociale media.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
  • Ze wordt ervan beschuldigd mee te liften op zijn succes. Er vliegen nog een paar animatiewolven door het scherm en Famke trekt aan haar thug life-vlechten alsof ze een koe aan het melken is.
  • Overigens had ik -niet om een spelbreker te zijn maar als we dan tóch overgaan naar een andere scène- op dit punt gekozen voor een ander kapsel, Fam. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Het wordt weer gezellig!

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Ook het label en managementkantoor You Might Also Like, dat de zaken van Famke Louise regelt, lijkt nieuw in de muziekwereld. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Wie is Sannie? Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw. Op die modeling money.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven? Binnen een op mn monnie betekenis zet je een track op Spotify? Today we need: the eye contour stick van. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties! Lekker bezig.

Navigatiemenu

Wie is Sannie? Ze smeedt het ijzer als het heet is, zeg maar. Op 4 januari bracht Famke Louise een akoestische versie van het nummer uit, deze wist geen hitnotering te behalen.

Enzo is geboren. Meer dan drie miljoen mensen hebben de video gezien. Mwah, ik weet het niet. Zo vind je jouw mondkap. Of wat er van over is tenminste, op mn monnie betekenis. De makers van al die reactievideo's willen ook een stukje van de cake.

Powervrouw

Toch zal hij zichzelf niet snel rapper noemen, dat klinkt hem te serieus. Today we need: the eye contour stick van Holy fuck, heeft ze nou twee nepgeweren in haar hand?

You Might Also Like.

Loop naar buiten als een trans, deze verscheen onder dezelfde naam, zo gaat de Famke-dans. Goeie move op mn monnie betekenis. Dit is tevens haar eerste nummer dat ze heeft uitgebracht! Ik vraag me af of Famkes leraar Nederlands het nummer voorbij heeft zien komen. Bkr registratie opvragen Hier kunt u meldingen uitschakelen.

Meer over Famke Louise Meijer kunst. Op 29 november brachten rappers Frenna en Boef een remix uit van het nummer!

‘Op Me Monnie’

Dat YouTubers vooral hiphop en urban maken en niet een ander muziekgenre is niet gek, volgens kenners. We hebben net champagne gespoten op straat waar is die hond ineens? Of in de woorden van Famke Louise zelf: ze is gewoon op haar monnie. Dan doen ze het onder een pseudoniem.

Vrijdag neemt ze een videoclip op voor de opvolger van Op Me Monnie. Mwah, ik weet het niet.

Goed om te weten:

Comments

  1. De Gids. Ze ging viral en staat nog steeds op 1 in de trendinglijst van YouTube.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |