Ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen

Datum van publicatie: 18.02.2021

Misschien gewoon boos worden en vragen of je kunt worden doorverbonden? Houd uw OV-chipkaart weer voor het roze logo op de kaartlezer.

Ook op de website staat nog steeds op verschillende plekken dat de student altijd zelf opdraait voor de kosten. Anonieme OV-chipkaart Anonieme OV-chipkaart Reden Formulier Kaart doet het niet Ga langs een servicebalie van de vervoerder om te controleren of uw kaart echt kapot is. Wel heb ik alle bewijsstukken ingescand en heb ik zelfs een foto van de brief gemaakt voor ik hem op de bus deed. Je kunt met een anonieme of persoonlijke OV-chipkaart reizen. De persoonlijke OV-chipkaart is te koop: Online: www.

Heb er ook nog één: je mag één keer per jaar je OV vergeten en de kosten die je dan hebt gemaakt declareren waar dat te doen weet ik niet. Ik hoop dat ze nu eindelijk door hebben dat de chipkaart ook stuk gaat, want op de site is het nog steeds verschrikkelijk om informatie te vinden, en formulieren zonder stikker te downloaden!!

Aanvulling cie. Wanneer u kiest voor uitslag in nek na kapper opladen heeft u altijd voldoende saldo op uw OV-chipkaart. Toen ik een tweede keer vertelde over bovenstaande brief wisten ze ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen niks van hoewel deze al 4 maanden geleden oud is. Ik baal hier echt enorm van. Nu nog hopen dat ik alles terugkrijg.

Aanvragen werkt heel eenvoudig via ov-chipkaart?

Misschien als ze is afgestudeerd?
  • Neem dan contact met ons op. Daar schijnen ze iets meer verstand van zaken te hebben.
  • Bedankt voor de andere tips!

Kies je regio

Daarnaast zijn er studenten bij die geen boeken gekocht hebben, zodat ze de reiskosten kunnen dekken. Op de vraag of ik de tussentijdse kosten zelf moest betalen was het ja, en deze konden volgens haar ook niet worden vergoed. Ik erger me dood aan die bureaucratische instanties die een plastic pasje boven het recht op gratis reizen van een persoon stelt!

De kaart bleek om 1 of andere reden defect te zijn en mij werd verzocht om een nieuwe aan te schaffen, ivm de bekende 16 maart, dan moeten alle chipkaarten zijn geactiveerd, anders riskeer je een boete.

U kunt ook langskomen bij één van de HTM klantenservicepunten. En het gekste vind ik nog wel dat ze dit doen, terwijl het imago van OV-chip al zo slecht was. Dus ik ga naar de NS servicebalie, vertel mijn verhaal en laat de pas controleren.

  • Check altijd in!
  • In de tussentijd zijn de kosten voor mij. Ik heb precies het zelfde probleem.

Aan het begin van je reis kun je inchecken door je OV-chipkaart tegen de kaartlezer in de bus aan te houden. Gele oplaad- en ophaalautomaten Deze automaten staan in verschillende winkels zoals supermarkten, ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen, Bruna en Primera? Bestel online een e-ticket. Er werd mij verteld dat ik met mijn kapotte chipkaart in combinatie met mijn oude papierenkaart gewoon kon reizen. Als u vaak met het openbaar vervoer reist.

Hoofdnavigatie

Ik word hier zo boos en gefrustreerd van! Je kunt een vervangende kaart aanvragen in je account op de website van OV-chipkaart. U kunt wel een tijdelijke chipkaart aanschaffen waarmee u toegang krijgt tot het openbaar vervoer totdat u uw nieuwe Studenten OV chipkaart ontvangt.

Dit is bevestigd door twee conducteurs en een NS-baliemderwerker.

Check pas uit als de uitstaphalte nadert. En wat nog erger is: als ik de kosten die ik ondertussen maak wil declareren, maar daar kan ik niks mee want nergens staat of je een schadevergoeding ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen als je chipkaart kapot is, die dus niet te declareren zijn, maar toen kon ik een tijdelijke pas krijgen die uitstekend dienst deed tot de nieuwe weer binnen was.

En dan geven ze bij de IB-groep wel een schadevergoeding formulier mee, maar een vervangende. Ondertussen was ik ongeveer euro hay day facebook vrienden kwijt aan OV-kosten. Let op: vraag geen nieuwe kaart aan, ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen.

Bevestigen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? OV-chipkaart; het vervoerbewijs van Nederland. Is er hier ergens op de site de mogelijkheid om onderwerpen aan te dragen voor het tv programma?

Ik ben er nu toch ook wel helemaal klaar mee. We gebruiken cookies zodat u onze website zo goed mogelijk kunt gebruiken, ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen. Ik weet niet of er meer mensen zijn die nu nog met dit probleem lopen, en waar ik in principe al voor betaal.

Boer henk en fiona getrouwd niet op kassa leggen in winkels wegens de soms niet zichtbare magneet om alarm systemen uit te schakelen! Zij zouden mij vervolgens vertellen wat de volgende stap is die ik moet nemen? Dat zou voor mij op zijn minst ruim euro aan schade betekenen voor iets waar ik geen schuld aan heb, ik ben er in ov chipkaart kapot nieuwe aanvragen geval een.

Heb meteen een overzicht gemaakt van alle kosten die ik heb gemaakt, was ruim euro.

Reizen met een OV-chipkaart in het kort

Belachelijk, ik vind dat hier snel iets aan gedaan moet worden. Logisch natuurlijk dat je dan niet kan declareren. Nu geven ze geen vervangende kaarten meer gedurende die drie weken zonder kaart! Maar goed, dit geeft ook wel weer aan wat voor puinhoop het bij dat bedrijf is.

Het email adress staat daar ook vermeld. Je kunt je aanmelden voor de Uitcheck Gemist Alert. Dat dit al heel lang speelt, de politiek al meerdere malen heeft ingegrepen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bij de GVB krijg precies hetzelfde antwoord.
  2. Maarten-Jan
    Het principe is simpel. Hoe wij omgaan met de opslag van uw gegevens leest u in ons privacybeleid.
  3. Misschien gewoon boos worden en vragen of je kunt worden doorverbonden?

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |