Henk spaan en harry vermeegen op de boerderie

Datum van publicatie: 03.12.2020

Reviews Schrijf een review. Henk speelt de geflipte sergeant, Harry speelt soldaat Knol.

De mannen krijgen motorrijles. Gijs had elke aflevering een andere eis. Lijkt me helemaal geweldig!! Koppelingen toevoegen. De sergeant probeert een dag later nogmaals de dropping. Hij laat de ballonnen onder andere los als Piraat en Rambo. Ook vond hij de naam tegenstrijdig.

Vermeegen haalde altijd allerlei fratsen uit, waarvan Spaan iedere keer weer de dupe was. Harry heeft zijn ruimtepak aan omdat Veronica via de satelliet gaat uitzenden. Ook met het hoofd van Ralph Inbar werd gespeeld! Arie gaat zo lang mogelijk spookrijden.

Daarnaast waren er onder meer nog "De Puzzelminuut" persiflage op Puzzeluur met Jos Brink"Ontsporing verzocht" persiflage op Opsporing Verzocht met een persiflage tekst hallelujah leonard cohen vertaling.

Ook was er een persiflage op het nummer "Joke stop toch met koken" van de Leidse Sleutelgaten als de "Pisa Leidse Sleutelgaten" bij Chiel Montagne met de teksten als "Suzie stop toch met die ruzie","Ellen stop toch met bellen" en "Inge stop toch met zingen". Vermeegen gaf een man met een kaal hoofd steeds klappen op zijn hoofd.
  • Henk, verkleed als padvinder laat met zijn padvindersmes 1 van de ballonnen knappen, en laat daarna de nieuw gevulde ballon los.
  • Verborgen categorie├źn: Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Productbeschrijving

In de loop van de afleveringen werd het steeds gekker; onder andere moest Bikkel autobanden gaan verkopen en kreeg hij een fietsenstalling, die later een discotheek werd. De mannen krijgen motorrijles.

De sergeant treft hem in zijn eigen klerenkast aan. Begin was er een persiflage op de Olympische winterspelen in Sarajevo waarbij Spaan een kunstschaatsster persifleerde, samen met Vermeegen als zus en broer.

De sergeant krijgt van haar met haar stokje.

Henk speelt de geflipte sergeant, Harry speelt soldaat Knol? Henk laat de ballonnen op verkleed als paashaas! Henk slaat als Ali Baba met zijn zwaard de ballonnen los. Beeld: 4x3 Nederlands gesproken Geluid: Nederlands Stereo. Daarnaast levert de verzameling sketches en liedjes een prachtig tijdsbeeld - en de persiflage daarop - van de jaren ' Spaan was verkleed als paus en kwam iedere aflevering in een vliegtuigje alvast poolshoogte nemen in dit vreemde landje.

Daarna haakt Henk verkleed als Kapitein Haak met zijn haak de ballonnen door.

JUBILEUMGESCHENK-BRONBEEK

Koppelingen toevoegen. Henk speelt de geflipte sergeant, Harry speelt soldaat Knol. Kilo Utrecht Tango. Omdat het oplaten van de balonnen er spectaculair uit moet zien dient Henk iedere keer een speciaal pak aan te trekken.

Als reactie hierop persifleerden Spaan en Vermeegen weer de Nachtshowwaarbij geen van de gasten kon komen, henk spaan en harry vermeegen op de boerderie. De single van Harko en Pao Tiet veur een pafke op muziek van Henk Temming was op vrijdag 19 februari Veronica Alarmschijf op "de volle vrijdag" op Radio 3 en werd een grote hit. Er komt echter een pooier op de Boerderie af en gaat de kamers zo inrichten dat er hoeren what happend to monday werk kunnen gaan doen.

Arie sprak echter de introductieversjes, waarbij er water uit de telefoon kwam. Donna Donna D 0.

Navigatiemenu

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Anderen bekeken ook. Vermeegen groeide op in een conservatief rooms-katholiek gezin in Amsterdam. Tijdens de laatste aflevering wordt de Suzuki tegemoetgereden door een witte Rolls-Royce waarin Henk Spaan zit, die Katja een lift aanbiedt, waar ze op in gaat.

Een persiflage op RUR , waarbij Brenda Steunbeer, nadat ze met Arie naar bed was geweest, eindelijk haar eigen praatprogramma kreeg.

Suki en Harko vinden in de auto van John een Veeboy, henk spaan en harry vermeegen op de boerderie. Spaan en Vermeegen gingen in kleurrijke pakken op zoek naar de leukste thuis. Harm Wiersma en Jannes van der Wal verleenden hun medewerking aan ijsdammenwaarbij ieder na een zet een rondje ging schaatsen om na te kunnen denken over de volgende zet?

Sinds hij de badjas aan heeft krijgt hij jeuk. Spaan heeft daarbij een speciaal pak aan maar maakt bij het te koop in noordwijk telkens een fout, waardoor Vermeegen de ballonnen steeds opnieuw moet opblazen.

In winkelwagen. Zaaiksnor vraagt zicht weer af of er hoeren zijn op de Boerderie.

Dit object downloaden

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Zaaiksnor loopt flink wat klappen op. Rita pakt de pet van Zaaiksnor af.

De plaat bereikte de 17e positie in de Nederlandse Top 40 en de 14e positie in de Nationale Hitparade Top In de eerste uitzending van Verona in februari vroeg Spaan aan Vermeegen of hij er geen moeite mee had dat Pisa Verona was henk spaan en harry vermeegen op de boerderie. Spaan heeft daarbij een speciaal pak aan maar maakt bij het knutselen voor overleden opa telkens een fout, waardoor Vermeegen de ballonnen steeds opnieuw moet opblazen.

Bel TV: Spijkerbroek parodie op SpijkerhoekHarry krijgt zijn helm echt niet meer af.

Goed om te weten:

Comments

  1. Parodie op handleesprogramma van Ralph Inbar, naam? De mannen gaan een stormbaan pakken samen met de sergeant.
  2. Parodie op Joop van den Ende , gespeeld door Spaan in blauw geblokt pak met een grote bril.

Voeg een reactie toe

┬ę 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |