Horeca winkel te huur amsterdam

Datum van publicatie: 14.01.2021

Ga naar Horeca Ondernemers advies Ga naar Vastgoedbeheer. Hoogwaardige casco horeca ruimte aan het water, uitstekende bereikbaarheid.

Home Zakelijke goederen   Exploitaties en Overnames   32 resultaten   voor 'amsterdam'. Goed gelegen afhaal en bezorgrestaurant met 40 zitplaatsen 90m2, alcohol vergunning en groot terras. Overname restaurant in Amsterdam Slotermeerlaan Overname restaurant in amsterdam west. Op loopafstand van de Musea is een mooi hotel gevestigd in een karakteristiek pand.

Zelf-service Wasserette starten? De gezellige kleinschaligheid, veelal jonge gezinnetjes, met tweeverdieners, die er een leuk huisje hebben gekocht en natuurlijk een hoog percentage bakfietsen in een wijk waar een verantwoorde en duurzame levensstijl groot goed is. Van Alkemare Horecamakelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van horeca bedrijven en horeca panden.

Casco plus ruimte met Horeca 4 bestemming gelegen in Amsterdam Oud-Zuid. Casco hoekpand met horeca 3 bestemming aan de rand van het Erasmuspark. Heiloo, Noord-Holland. Koremarkt Arnhem Centrum. Zie voor meer informatie over deze ontwikkelingen: https: nl. Hoekpand op toplocatie in Amsterdam Centrum.

Guoden plek goed omzet pizzaria en steakhuose restaurant grote tras 50 zitplaats 36 zitplaats binnen.
 • Majed Amsterdam.
 • Bel mij, of stuur een whatsapp ber. Weergave: Grid List Location.

Berichtnavigatie

Tribes Amsterdam Zuidas Zuiderhof. Wilt u een horeca zaak of pand in Amsterdam of elders kopen? Heiloo, Raadhuisweg 10, Noord-Holland. Goed lopende horecazaak op een zonnige hoek met een ruim terras aan een park. Hieronder de kenmerken.

 • Café ; 80m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Italiaans-Turks restaurant op het drukste gedeelte van de Overtoom.
 • Filter opties Toon kaart.

Uniek horecaobject met ruim terras aan het Bos en Lommerplantsoen Type:. Bekijk meer Schitterend caf-proeflokaal in hoekpand aan het uitgaansplein van Zaandam. Verstopt op een karakteristiek pleintje gelegen op eigen grond, pal naats het Rembrandtplein. Het g .

Verkocht of verhuurd bij Van Alkemare

Zie omschrijving Vandaag Dagtopper. Bekijk meer Restaurant om de hoek van de Leidsestraat. Bekijk meer Hip ingerichte horecazaak aan de drukke Javastraat.

Bekijk meer Restaurant op hoeklocatie aan Rembrandtpark? Amsterdam 3 okt. Delicatessenwinkels ; 65m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Klik hier voor meer informatie! Haarlem, Noord-Holland.

Amsterdam 15 okt. Casco ; 75m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Met woning Zonder woning Geen voorkeur.

 • Per direct is er via Uw HorecaMakelaar een winkelzaak te overname aangeboden op de Vijzelstraat te Amsterdam.
 • Bekijk meer Casco horecazaak in Amsterdam Zuid.
 • De horeca wederom gesloten.
 • Oppervlakte Oppervlakte: m², totale gebruiksopperv

Of staat er op dit moment niks tussen wat aan uw wensen voldoet. Amsterdam 30 sep. Bieden 17 okt. Binnen ons horeca winkel te huur amsterdam vindt u zowel horeca te huur als te koop in onze hoofdstad. Bekijk meer Vrij van overname: hoogwaardige horecazaak in de Bijlmer. Deze mooie zaak is gelegen aan het zeer drukke kruispunt tussen de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat. Middel grote Wasserij regio Amsterdam Middelgrote wasserij regio amsterdam te koop: na jarenlange inzet, is de eigenaar toe aan een andere stap.

MIJN HORECASITE

Een horeca bestel app ontwikkelaar of bezorg app laten maken? Horecazaak met ruim terras op hoeklocatie in Amsterdam Zuid. Taxatie aanvragen Verkoop aanvragen.

Gezellig restaurant op het zonnige Bonaire. Riante horecazaak op hoeklocatie aan de Van Baerlestraat. Te koop aangeboden: gerenoveerde Horeca ruimte in te delen en in te richten naar u keuze.

Goed om te weten:

Comments

 1. Van Ewijcksluis, Binnenhaven 2, Noord-Holland. Zeer interessant in Twente.
 2. Epicwebsite Gecontroleerde Verkopers zijn door een externe, onafhankelijke partij gecontroleerd.
 3. Margreta
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |