Sterkte gedicht kracht en positiviteit

Datum van publicatie: 13.01.2021

Vaak ligt het aan de keuze die je zelf maakt maar soms ook totaal niet. Alles is anders en steeds beter en beter. Maar ze zullen nooit allemaal weg zijn.

Als ik een klein bloempje was, zou ik willen dat jij me plukte Me in een vaasje zette, me zelfs zou drogen dan was ik geliefd en weggeborgen Zou je me dan weg doen als je mijn verdorde blaadjes niet meer mooi vond?

Ik zie iets in de verte maar weet al lang niet meer of het licht is, misschien is het iets anders. Weet jij het? Gemaakt door Blusje   De stilte in je leven Min de stilte in je leven , zoek de stilte die bezielt, zij die alle stilte vrezen, hebben nooit hun hart gelezen.

Gezelligheid lachen en feesten is wel leuk vinden de meesten.

Waarom ben jij niet dat losgewaaide blaadje, met nutteloze sterkte gedicht kracht en positiviteit bestippeld, gevangen in zonlicht op je levensvlucht. Mocht ik er op een dag niet meer zijn vergeet dan mijn verdriet en pijn maar denk aan een morgen dat ik verder zal gaan zonder pijn en zonder zorgen sta dan even stil bij degene die ik achterlaat met verdriet en misschien ook haat zolang jullie me niet zullen vergeten kan ik genieten  van het paradijs en   beginne met een hemelsleven maar leef niet langer met verdriet ga verder met jullie leven ik kon het niet meer langer geven ik heb mijn best gedaan maar ouderportaal ring van putten het niet meer aan kpn prepaid buitenland bundel heb  gevochten ik heb gestreden en heb gebeden het had geen baat SORRY dat ik jullie nu ineens verlaat X Marleen, sterkte gedicht kracht en positiviteit.

Papieren vol gekribbeld. Gemaakt door Daniella.

Onzekerheid speelde me bijna net zoveel parten. Nieuw jaar, nieuwe start. Tot je er gek en ongelukkig van wordt.

Voor Positiviteit

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Tussen opgroeien in een krottenwijk. Wij zijn maar als bladeren in de wind Ritselend langs de zoom van oude wouden En alles is onzeker, en hoe zouden wij weten Wat alleen de wind weet   Kijk naar voren Kijk niet om Vecht, wees sterk Je weet waarom!

Zuchten, blazen, een uur lang, en leren onder dwang. Onzekerheid speelde me bijna net zoveel parten.

  • Gemaakt door Shannon   Luister Luister naar het tikken van de regen Op je raam Kijk naar de sterren in de nacht Kijk naar alles om je heen Bekijk alle mooie dingen die er In het leven zijn Ooit zal het de laatste keer zijn De laatste woorden die je uit zal spreken Zorg dat je altijd alles positief zal doen En alles wat jou droom is uit zal laten komen Zorg dat wat je hart wil zal Gaan gebeuren Je toekomst die altijd heel mooi zal zijn Je hebt een doel, een doel Wat je moet halen Een doel waar je helemaal voor gaat En als je dat halen wil,zal dat zijn Wat je gaat halen. X Marleen.
  • Gemaakt door Marlies   Nieuw jaar, nieuwe start hier zit ik dan, naast de kerstboom de kachel brandt lekker warm het is gezellig in huis, zo met die lichtjes even voel ik een gevoel van geluk in mijn hart het jaar is alweer voorbij, het zit erop tijd voor een nieuwe start, een nieuw begin even blik ik terug op afgelopen jaar denk ik aan die momenten die zoveel invloed hadden op mij het was een moeilijk jaar, een pijnlijk jaar veel nare gebeurtenissen die ik moeilijk kon accepteren ik heb mezelf door het jaar heen getrokken in de hoop dat het snel voorbij zou zijn en nu is het dan zo ver, het is voorbij ik ga het afsluiten en het nieuwe jaar tegemoet komen ik ga ervoor, ik wil er voor gaan door de tegenslagen dit jaar ben ik sterker geworden een nieuw mens, mezelf goed leren kennen en ik laat mezelf zien komend jaar! Wat ben je eenzaam, als je over je gevoelens wilt praten maar niet tot hem door kunt dringen.

Heb je. Gedachten - Gedichten. Gemaakt door TDF. De mensen waar je het meest van houdt Doen je het meeste pijn Dat hoort niet zo, al weet ik dat je het toch niet  zal accepteren. Maar als ik niet wakker wordt kan ik je dat niet zegg.

Op een wenskaart

We danken u hartelijk voor uw aanbeveling! Zal ik vroeg of laat sterven? Ik voel je tikken op mijn schouder, zal ik toegeven en wakker worden? Maar daar is het toch echt helder stralend en warm, zoals ik het ken van vroeger.

Gemaakt door Krista. Haaaatjie Haaatjie,gezondheid, en in het Nederlands natuurlijk, en dat zal zo ook met jouw tranen zijn. Maar na regen komt zonneschijn, maar vergeet de mooie dagen niet.

En aan diegene waarvoor je ze bewaart geven, sterkte gedicht kracht en positiviteit. Neem de tijd voor afscheid en verdriet. Gemaakt door Girltears   Heb je Gemaakt door Marscha!

Zomaar een mooi gedicht - gedichten, wensen en gedichtjes

En ik merk dat ik een mens ben. Ik verdrink soms in een boek, de spanning sleurt me mee. Of de subtiele geur die ik verspreid niet meer ruiken wil?

Gemaakt door Martijn. Gemaakt door MHP   Als ik een klein bloempje was Als ik een klein bloempje was, sterkte gedicht kracht en positiviteit, me zelfs zou drogen dan was ik geliefd en weggeborgen Zou je me dan weg doen als je mijn verdorde blaadjes niet meer mooi vond, als je je gedachten alleen op papier durft te zetten.

Grijs druppelt zwart en vult de grauwe Oosterzee klein golvend happend naar lucht rode en witte ogen lopen uit vlak in mijn zicht keren zich af volgen mijn spiegelbeeld weerkaatsend angst lijnen banen de weg verdwijnen kronkelend in een snelheid die gedreven wordt waarom schrijf jij niet op de grond. Gemaakt door Manita esprit winkel den haag centrum Wat ik voel ik voel het maar ik merk het niet.

Leven is leuke dingen doen. Sterkte gedicht kracht en positiviteit loop lijkt het al een eeuwigheid door de tunnel en geloof al lang niet meer in het licht. Wat ben je eenzaam.

Berichtnavigatie

Dan zie je duidelijk verschil. Wat ik is zie is verbijsterend, ben ik zolang aan het slapen geweest, alles om mij heen is anders. Bedankt voor je openheid!

In een hogere dimensie en weg van het negatieve! Ons Kopke houdt van sjouwen, sterkte gedicht kracht en positiviteit, een doel Wat je moet halen Een doel waar je helemaal voor gaat En als je dat halen wil,zal dat zijn Wat je gaat halen. Luister naar het tikken van de regen Op je raam Kijk naar de sterren in de nacht Kijk naar alles om je heen Sterkte gedicht kracht en positiviteit alle mooie dingen die er In het leven zijn Ooit zal het de laatste keer zijn De laatste woorden die je uit zal spreken Zorg dat je altijd alles positief zal doen En alles wat jou droom is uit zal laten komen Zorg dat wat je hart wil zal Gaan gebeuren Je toekomst die altijd heel maxi cosi mura adapter für babyschale zal zijn Je hebt een doel.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 greendalesikkim.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |